مطالعه عددی رفتار پی های مربعی شکل بر روی بسترهای ماسه ای تقویت شده با ژیوگرید تحت بارگذاری استاتیکی و دینامیکی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در مهندسی عمران،معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: RCEAUD04_411
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 459
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید محسن سیدی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی عمران ، دانشکده پدافند غیر عامل ، دانشگاه جامع امام حسین (ع)تهران ، ایران

فریدون خسروی

دانشیار گروه مهندسی عمران ، دانشگاه جامع امام حسین (ع) تهران ، ایران

چکیده

روش بهبود زمین با استفاده از ژیوسنتتیکها، به ویژه روش هایی که در مهندسی روسازی و پی مورد استفاده قرار گرفتهاند به طور گستردهای در طول چند دهه گذشته توسعه یافته است. هدف اصلی از این مطالعه تحقیقاتی بررسی مزایای بالقوه استفاده از پی های با خاک تقویت شده به منظور بهبود ظرفیت باربری و کاهش نشست پی های سطحی قرار گرفته بر روی ماسه است. مدلسازی عددی با استفاده از نرم افزار PLAXIS نسخه 8/6 انجام شده است که نرم افزاری المان محدود برای تجزیه و تحلیل خاک و سنگ است و میتواند خاک های تقویت شده را مدلسازی کند. مجموعه ای از تجزیه و تحلیل المان محدود برای مطالعه تاثیر توزیع تقویت کننده به عبارت دیگر تعداد و فاصله بین لایه های تقویت کننده بر رفتار پی مربعی قرار گرفته بر روی بسترهای ماسه ای انجام شده است. مقطع خاک استفاده شده در تحلیل 11mقطر و m 3/6 ارتفاع دارد. پی با ابعاد 1 m عرض و سختی خمشی 1120 kNm2/m مورد استفاده قرار گرفته است. بارگذاری استاتیکی مورد استفاده برای مطالعه حاضر بار نقطه ای است. مقادیر ورودی بارهای نقطه ای به صورت نیرو در واحد عرض kN/m داده شده اند. بارهای استاتیکی و دینامیکی تا نشستی به اندازهmm50 اعمال شده اند. تحلیل ها نشان می دهد که بسترهای تقویت شده ماسه ای نسبت به بسترهای تقویت نشده بهتر عمل میکنند. با افزایش در تعداد لایه های تقویت کننده عملکرد پی بهبود پیدا میکند؛ همچنین با افزایش فاصله بین تقویت کننده ها نشست کاهش پیدا خواهد کرد

کلیدواژه ها

بسترهای تقویت شده ماسه ای ، مدلسازی عددی ، پلکسیس ، بار نقطه ای ، بار دینامیکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.