مقاوم سازی قاب های بتن مسلح با FRP تحت اثر بارگذاری چرخه ای
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در مهندسی عمران،معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: RCEAUD04_355
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 558
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه عمران، واحد بندرعباس، دانشگاه آزاد اسلامی، بندرعباس، ایران
دانشیار دانشکده مهندسی دریا دانشگاه صنعتی امیرکبیر
چکیده
انتخاب نوع سامانه مقاوم در برابر نیروهای جانبی بستگی به ترکیب بارگذاری، چگونگی رفتار سازه، نحوه هدایت بارهای ثقلی به پایه و طرح معماری دارد. به علاوه انتخاب نوع سامانه مقاوم در برابر بارهای جانبی علاوه بر موارد فوق بستگی به ابعاد هندسی سازه محدودیت های آیین نامه ای، مقدار نیروی جانبی، حداکثر تغییرمکان و غیره دارد. امروزه استفاده از قاب های دوگانه بتنی، در بسیاری از سازه های مدرن از جمله ساختمان های بلند مرتبه و مقاوم سازی ساختمان ها بسیار متداول شده است. در این تحقیق به بررسی قابهای بتن مسلح دارای بادبند X شکل فولادی و بادبند X شکل بتن مسلح مقاوم سازی شده با الیاف پلیمری تحت اثر بارگذاری لرزه ای پرداخته شده است. در ابتدا قاب بتن مسلح در 3 حالت قاب خمشی بتن مسلح، قاب خمشی بتن مسلح بهمراه بادبند X شکل بتنی و قاب خمشی بتن مسلح بهمراه بادبند X شکل فولادی که قبلا توسط حداد و همکاران 2015 آزمایش شده بود در نرم افزار اجزای محدود آباکوس مدلسازی و تحلیل شد و نتایج حاصل از تحلیل عددی و مطالعه آزمایشگاهی با هم مقایسه شدند.نتایج حاصله تطابق نسبتا خوبی با هم داشتند. در نهایت پس از صحت سنجی نرم افزار اجزای آباکوس به بررسی نحوه مناسب آرایش مقاوم سازی با الیاف پلیمری کربن پرداخته و نمودارهای هیسترزیس بار-جابجایی، پوش بار-جابجایی و بار نهایی برای نمونه های پیشنهادی با یکدیگر مقایسه گردیدکلیدواژه ها
تحلیل عددی، بارگذاری لرزه ای، بادبند X قاب بتن مسلحمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.