تحلیلی بر جایگاه پتانسیل های طبیعی در توسعه گردشگری ورزشی در شهر رویان
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در مهندسی عمران،معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: RCEAUD04_311
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 453
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی گردشگری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور
عضو هییت علمی گروه جغرافیا و برنامه ریزی گردشگری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور
چکیده
این تحقیق با هدف پرداختن به نقش و جایگاه پتانسیل های طبیعی در توسعه گردشگری در شهر رویان صورت گرفته است.پژوهش حاضر یک پژوهش کاربردی محسوب میشود که حجم نمونه در این پژوهش با توجه به بهره گیری از تکنیک دلفی و نظر کارشناسان و متخصصان عرصه گردشگری و ورزش 40 نفر کارشناسان گردشگری و آژانس های مسافربری و کارشناسان تربیت بدنی بوده است. ضمن اینکه برای تجزیه و تحلیل داده های این پژوهش، از تکنیک SWOT و ماتریس ارزیابی QSPMبهره گرفته شده است. پس از بررسی نقاط قوت و ضعف عوامل داخلی و نیز فرصت ها و تهدید عوامل خارجی شهر رویان در مدلSWOTدر حوزه گردشگری ورزشی این نتیجه حاصل شد که مجموع امتیاز وزنی عوامل داخلی 2.72 و مجموع امتیاز وزنی عوامل خارجی2.84 می باشد بدین معنا که در برنامه ریزی توسعه گردشگری ورزشی ،عوامل و گزینه های خارجی تاثیر بیشتری داشته و در تقویت عوامل داخلی ، به ویژه نقاط ضعف و پوشش آنها باید توجه بیشتری به کار گرفته شود.در این راستا می توان بر مبنای تحلیل های صورت گرفته و استراتژی های ارایه شده در هر بخش ، بیان نمود که شهر رویان در بخش گردشگری ورزشی نیازمند استراتژی های تدافعی جهت خنثی سازی شرایط منفی و ضعف سیستم در راستای به حداکثر ساندن توانمندی های رویان در جهت توسعه گردشگری ورزشی می باشدکلیدواژه ها
گردشگری ورزشی، توسعه، پتانسیل های طبیعی، شهر رویانمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهکارهای مقاومسازی سازه های شهری در برابر زلزله و فرونشست زمین
- راهکارهای نوین برای کاهش هزینههای اجرایی و افزایش کارایی در شهرداری ها
- مدیریت و بهروزرسانی بانک های اطلاعات مکانی شهری با GIS در شهرداریها
- پایش سلامت پلها و سازه های شهری با سنسورهای IoT
- کاربرد زنجیره ارزش مکانی در شناسایی و اولویت بندی فرصت های سرمایه گذاری شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.