نقش منظر شفابخش جهت ارتقای سلامت روان وبررسی نمونه موردی بیمارستان میلاد تهران
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در مهندسی عمران،معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: RCEAUD04_297
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1046
نویسندگان
استادیار، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه بین المللی امام خمینی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری منظر، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه بین المللی امام خمینی
چکیده
گیاهان، حیوانات و .... جزیی از طبیعتی هستند که انسان امروز ارتباط با آن را از دست داده، گویی ارتباط با یک دوست صمیمی را از دست داده است و در پیامد این فقدان گرفتار استرس و افسردگی شده است. اگربه بررسی تمدن های مختلف بپردازیم ردپای طبیعت برای شفا را پیدا می کنیم. از طبیعت برای انواع شفا (شفا معنوی،ذهنی، احساسی و اجتماعی) می توان بهره برد و در بهبود آن ها از باغ شفا استفاده کرد. در این مقاله سعی شده با توجه به اهداف منظر شفابخش به طراحی ف ضاهای بهدا شتی- درمانی با رویکردی که باغ شفا در آن ها وجود دا شته با شد، پرداخت چراکه طبیعت می تواند با هدایت منابع درونی درمان در ان سان، در کنار علم پز شکی نقش مثبتی ایفا کند. با برر سی نمونه موردی بیمارستان میلاد تهران و ذکر چند پیشنهاد به این نتیجه می رسیم که می توان فضاهای درمانی را ارتقا داد و از آنجایی که درمان یک بیماری هزینه زیادی را در بر دارد، پیشگیری از بیماری راه حل مناسبی برای کاهش هزینه های اقتصادی جامعه برای درمان باشد و می بایست با طراحی فضاهای شهری عملی صورت گیرد که باغ نمونه ای از توصیف منطر شهری باشد و انسان امروز با درک و ارتباط آن از افسردگی و استرس دور گردد. اطلاعات مورد نیاز در این مقاله با استفاده از روش های تحقیق اسنادی، توصیفی و نیز مشاهدات میدانی جمع آوری شده استکلیدواژه ها
طبیعت، استرس و افسردگی،منظرشفابخش، فضاهای درمانیمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.