نقش سیمان پوزولانی در دوام و کارایی بتن در تیرهای برق بتنی به کار رفته در خطوط توزیع

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در مهندسی عمران،معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: RCEAUD04_173
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 663
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نایف فقیه

شرکت تعاونی الکترو سازه جناح

ابراهیم پارسایی

شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان

ابراهیم علیجانی

اداره راه و شهرسازی شهرستان بستک

صابر فقیه

شرکت تعاونی الکترو سازه جناح

چکیده

در سالهای اخیر، به منظور محدود نمودن اثرات محیط زیستی منفی و تجزیه شدن سازه های بتنی مرتبط با سیمان پرتلند معمولی OPC محققان بر روی توسعه سیستم های با دوام تر ساخته شده از مواد سیمانی ، تمرکز نموده اند. تلاش های زیادی برای توسعه اتصال دهنده های پایدار از طریق استفاده از پزولان هایی مانند سرباره خاکستر سبک FA خاکستر بسیار ریز حاصل از سوخت روغن نخل POFA متا کایولین MK دوده سیلیسی خاکستر پوسته برنج RHA و غیره با جایگزینی به مقدار نسبتا زیادی از OPC انجام شده است. انجام سطح خاصی از جایگزینی سیمان با این پزولان ها از نظر هزینه، بازدهی مصرف انرژی ، مزایای زیست محیطی و اکولوژیکی و نیز برای بهبود خواص دوام آن، بسیار موثر میباشد. جدیدا، محققان به طور عمده برای بهبود مقاومت طولانی مدت و خواص دوام؛ بر روی امکان استفاده عملی از پزولانها سرباره RHA وPOFA, FA, SF, MK بعنوان جایگزین در بخشی از مواد تشکیل دهندهی سیمان، تمرکز نموده اند. بر مبنای اسناد منتشر شده، در این مقاله، مروری بر وضعیت دانش موجود در باره دوام ملات و بتن ساخته شده از پزولان ها بعنوان جایگزینی در بخشی از سیمان انجام گرفته است. تعدادی از خواص مهم ملات ساخته شده و بتن مانند مقاومت تراکمی، جذب پذیری نفوذپذیری، جذب آب، نفوذ کلرید، مقاومت در برابر سولفات، کربنات، انقباض هنگام خشک شدن، مقاومت در برابر خوردگی و مقاومت در برابر حمله ی اسید در اینجا توضیح داده شده اند. نهایتا، مطالعات بالقوه زیادی برای انجام تحقیقات بعدی توضیح داده شده اند.

کلیدواژه ها

پوزولان، مواد حفاری تکمیلی Sorptivity جذب آب و نفوذپذیری ، نفوذ کلرید ، مقاومت سولفات کربناته

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.