چگونگی پیاده سازی سیستم نگهداری و تعمیرات در مرمت بناهای تاریخی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در مهندسی عمران،معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: RCEAUD04_092
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 529
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صفورا روحی

کارشناسی ارشد مرمت و احیای بناهای تاریخی از دانشگاه هنر اصفهان

چکیده

در دنیای امروز بکار گیری، پیاده سازی و استقرار سیستم نگهداری و تعمیرات کامپیوتری به طور گسترده ای در سازمان ها و بنگاه های تولیدی و اقتصادی در حال افزایش است. درحالی که ما در سازمان میراث فرهنگی برای پاسبانی از بناهای تاریخی خود سیستم خاصی پیاده سازی نمی شود. استقرار یک سیستم نگهداری و تعمیرات کارآمد در دنیای رقابتی کنونی می تواند احتمال موفقیت و کامیابی در مرمت بناهای تاریخی و باقی ماندن دربازار رقابتی را به شکل قابل ملاحظه ای افزایش دهد .در این تحقیق با توجه به مقالات و کتب موجود در مبحث نگهداری و تعمیرات سعی گردیده است به استقرار اولیه یک سیستم نگهداری و تعمیرات مکانیزه در سازمانمیراث فرهنگی با در نظر گرفتن استراتژی های موجود و بررسی معیارهای انتخاب استراتژی ها پرداخته شده و ضمن ایجاد این سیستم در قسمت مرمت بناهای تاریخی یک بخش از سازمان میراث فرهنگی با انجام مرحلهای و دقیق مراحل ذکر شده امکان ایجاد سیستم در کل سازمان میراث فرهنگی مشابه نیز مقدورگردد. نتایج پیاده سازی سیستم نگهداری و تعمیرات شامل بقای طولانی تر، محافظت بهتر، هزینه کمتر، صرفه جویی دروقت در مورد بناهای تاریخی را تضمین می کند.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.