یادگیری الکترونیکی و نقش آن در آموزش های نوین

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در آموزش و پژوهش
  • کد COI اختصاصی: NERA02_311
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 852
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه حیدری فرد

آموزگاردبستان غیردولتی مهرگان

عذرابیگم هژبری

مدیردبستان غیردولتی مهرگان

چکیده

جهان امروز، جهان تغییرات بسیار گسترده در امر ارتباطات است . در عصر اطلاعات و ارتباطات الکترونیکی، هر سازمانی با تغییرات سریعی روبه روست . نهاد آموزش و پرورش یکی از بزرگ ترین و تولیدکنندگان اطلاعات و بی تردید عمده ترین مصرف کننده و ذخیره کننده اطلاعات و دانایی محسوب می شود و مدرسه به عنوان مکانی مناسب ، برای تربیت دانش آموزان باید استفاده از این فن آوری ها را در سرلوحه کار خود قرار دهد .ظهور فناوری های نوین ارتباطاتی و اطلاعاتی، موجب پیدایش مفاهیم و اصطلاح های جدید شده است؛ مانند نشر الکترونیکی بانکداری الکترونیکی، تجارت الکترونیکی، کسب و کار الکترونیکی شهر الکترونیکی و نظایر آن. یادگیری الکترونیکی دنباله و تکامل یافته نوعی آموزش به نام آموزش از راه دور است که قدمتی طولانی چند صد ساله دارد. این نوع آموزش متکی به مبانی نظری علمی است که اجرای یک برنامه آموزشی الکترونیکی، تنها با تکیه بر این مبانی استوار امکان موفقیت دارد.هدف از این پژوهش یادگیری الکترونیکی و نقش آن در آموزش های نوین می باشد . نتایج حاصل از این پژوهش نشان می دهد که تکنولوژی های نوین فرایند یادگیری را بهبود می بخشد و کیفیت یادگیری را افزایش می دهد . میزان تسلط بر آموخته ها را افزایش می دهد و زمان یادگیری کاهش می یابد . سبب دسترسی آسان دانش آموزان به منابع اطلاعاتی می شود و با استفاده از تکنولوژی های نوین ارتباطی ( آموزش الکترونیک ) با کاهش روابط انسانی مواجه می شویم و هزینه های آموزش کاهش می یابد .

کلیدواژه ها

آموزش نوین ، یادگیری الکترونیکی ، آموزش ، فناوری اطلاعات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.