ضرورت بازگرداندن طبیعت به محیط زندگی و بازی کودکان در شهر
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار و عمران شهری
- کد COI اختصاصی: NCSDUS07_171
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 602
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری موسسه آموزش عالی دانش پژوهان
چکیده
زندگی کودکان در شهرهای معاصر، زمینه پژوهشی پیچیده و تازه ای را برای سیاستمداران، جامعه شناسان، معماران و برنامه ریزان شهری فراهم آورده است. تغییرات گسترده در میانه قرن بیستم، جنبش مدرنیسم و تبدیل بسیاری از سکونتگاه های روستایی و سنتی به شهر و گسترش شهرنشینی و پدیده زندگی کلانشهری، سبب شده است که کودکان امروز در محیط انسان ساخت و به دور از محیط طبیعی متولد شوند و رشد کنند. ازآنجایی که کودکان ذاتا موجوداتی زیست دوست و طبیعت خواه متولد میشوند، بهترین رابطه کودک با طبیعت، تجربه و لمس آن است. ایجاد مناظر مثمر شهری امکان این فعالیت، جستجو و در نتیجه رشد و خلاقیت کودکان را فراهم میکند . همچنین کودکان محیط های طبیعی شهر را برای بازی به محیط های مصنوع شهری ترجیح میدهند. طبیعت به عنوان بستر رشد طبیعی تمام موجودات، با فراهم آوردن امکان فعالیت، بازیهای جمعی و مشارکتی، مهارت های اجتماعی کودک را تقویت میکند. لذا باید در برنامه های توسعه شهری برای بازگرداندن طبیعت به منظر شهری و افزایش تماس و تعامل آن با کودکان تلاش کرد . این مقاله به اهمیت و جایگاه طبیعت در زندگی کودکان میپردازد و برآن است تا با ارایه راهکارهایی جهت هرچه بیشتر شدن نقش طبیعت در زندگی کوکان شرایط محیطی مناسب تری برای پرورش ورشد وشکوفایی استعدادها وخلاقیت آنان به وجود آورد. شیوه تحقیق در مقاله پیش رو توصیفی-تحلیلی میباشد و گردآوری اطلاعات نیز به روش اسنادی است که شامل استفاده ازمنابع کتابخانه ای و سایت های معتبر میباشد.کلیدواژه ها
طبیعت، شهر،کودک، محیط طبیعیمقالات مرتبط جدید
- سرویس نرم افزاری همبسته ساز دنباله های کشتی ها در مسیرهای دریایی
- استخراج حوزه های نوآوریهای دفاعی مبتنی بر فناوری بلاکچین
- هوش مصنوعی و تحلیل بصری در فضای جغرافیایی و سایبری: فرصت ها و چالش های پژوهشی
- تخمین مدار ماهواره ها مبتنی بر هوش مصنوعی
- شناسایی خودروهای نظامی بر روی تصاویر واقعی به کمک مدلهای یادگیری عمیق و انطباق دامنه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.