بررسی کیفیت محیط کشت آگار برای شناسایی باکتری های هتروتروف موجوددر آب آشامیدنی براساس الزامات استاندارد 17025
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار و عمران شهری
- کد COI اختصاصی: NCSDUS07_025
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1734
نویسندگان
کارشناس آزمایشگاه مرکزی شرکت آب وفاضلاب روستایی استان اصفهان
معاون نگهداری و نظارت بربهره برداری شرکت آب وفاضلاب روستایی استان اصفهان
رییس کنترل کیفی شرکت آب وفاضلاب روستایی استان اصفهان
چکیده
درآزمایشگاه اولین گام برای تولید داده هایی با دقت و صحت مناسب، آگاهی از روش های صحیح انجام آزمون و پیاده سازی مستمر سیستم تضمین کیفیت است. و برای اطمینان از تحت کنترل بودن فرآیندها، فعالیت های کنترل کیفیت برای به حداقل رساندن خطاهای تصادفی و سیستماتیک انجام می شود. محیط کشت بخش مهمی از فرآیند آزمون های میکروبیولوژی را تشکیل می دهد و بررسی کیفیت آنها بسیار حایزاهمیت است. بنابراین با توجه به تعدد محیط کشت با نشان های تجاری مختلف در سطح بازار آشنایی با برنامه های کنترل کیفیت داخلی ازمایشگاه به منظور اطمینان از صحت ودقت نتایج ضروری می باشد. بررسی کیفیت محیط کشت آگار با 2نشان تجاری مختلف برای شناسایی بهتر باکتری های هتروتروف هدف این مطالعه می باشد. بنابراین جهت اطمینان وصحت از توانایی محیط کشت ها در رشد باکتری های هتروتروف ، از سویه های مرجع کنترلی استفاده شد و یافته های این بخش نشان داد میانگین نتایج آزمون HPC برای محیط کشت های مورد استفاده، در محدوده قابل قبول سویه کنترلی است. همچنین جهت بررسی و مقایسه محیط کشت به عنوان یک منبع جدید مورد استفاده در آزمایشگاه، از آزمون آماری Use test(student s t) استفاده شد که نتایج نشان داد منبع جدید محیط کشت در مقایسه با سری های قبلی اختلاف معناداری با هم ندارد و آزمایشگاه مجاز به استفاده در دو دوره متوالی از این محیط کشت ها می باشد.کلیدواژه ها
سویه، محیط کشت، میکروبیولوژیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.