سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: NCCONF01_044
زبان مقاله: فارسی
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله نقش سلامت معنوی در تعلل ورزی دانشجویان پرستاری و اتاق عمل دانشکده پیراپزشکی فردوس در سال 1396
چکیده مقاله:
مقدمه: تعلل کاری و تحصیلی در بین دانشجویان علوم پزشکی به وفور مشاهده می شود و به عنوان یک مشکل رایج مطرحمی باشد که به دنبال آن مشکلات تحصیلی و شخصیتی متعدد بوجود می آید.لذا این مطالعه با هدف تعیین ارتباط سلامتمعنوی با تعلل ورزی دانشجویان پرستاری و اتاق عمل دانشکده پیراپزشکی فردوس در سال 1396 صورت گرفت.روش کار: در این مطالعه توصیفی- تحلیلی 164 نفر از دانشجویان پرستاری و اتاق عمل در حال تحصیل در سال 97-1396در دانشکده پیراپزشکی و بهداشت فردوس بصورت در دسترس انتخاب شدند.برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه های تعللورزی تاکمن، سلامت معنوی پولوتزین و الیسون و پرسشنامه ویژگی های فردی بهره گرفته شد.پس از جمع آوری پرسشنامهها، داده ها وارد SPSS18 گردید و برای آنالیز اطلاعات از آمارتوصیفی و استنباطی استفاده شد. یافته ها: در این مطالعه از 164 نفر مورد بررسی 85 نفر (51/8%) زن و ما بقی مرد بودند . میانگین نمره تعلل دانشجویان در این مطالعه 6/25±42/57 (با کمترین مقدار 19 و بیشترین مقدار 64) بدست آمد . اکثریت افراد (78/8%) در سطح متوسط و 21/3 درصد در سطح بالایی از سلامت معنوی بودند.سلامت معنوی با تعلل ورزی ارتباط منفی معنی داری داشت (P<0/05). تحلیل رگرسیون نشان داد که با یک واحد افزایش نمره سلامت مذهبی وسلامت وجودی میانگین نمره تعلل ورزی در دانشجویان پرستاری و اتاق عمل به ترتیب 0/12 و 0/18 کاهش می یابد.بحث و نتیجه گیری: ازآنجاییکه پرستاران در مراقبت ازبیمار نقش اساسی داشته و ارتباط مستقیم با بیمار دارند، وجود تعللورزی در انجام وظایف محوله به آنها میتواند در روند مراقبت از بیمار به شدت تاثیرگذار باشد.لذا توصیه می شود با تقویتسلامت معنوی در کادر پرستاری و اتاق عمل تعلل ورزی را کاهش داد.
کلیدواژه ها:
تعلل ورزي، سلامت معنوي، دانشجويان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/701471/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسدی، فریبا و رجبی، راحله،1396،نقش سلامت معنوی در تعلل ورزی دانشجویان پرستاری و اتاق عمل دانشکده پیراپزشکی فردوس در سال 1396،سمینار علمی مراقبت های پرستاری در بهداشت روان و سلامت جامعه،علی آباد،،،https://civilica.com/doc/701471
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، اسدی، فریبا؛ راحله رجبی)
برای بار دوم به بعد: (1396، اسدی؛ رجبی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- اثربخشی امیددرمانی بر سرمایه روانشناختی بیماران مبتلابه دیابت نوع دو
- مقایسه اثر بخشی مداخلات ذهن آگاهی مبتنی برشبکه های اجتماعی تلفن همراه با درمان گروهی پذیرش و تعهد و مداخلات گروهی ذهن آگاهی بر افسردگی، اضطراب و استرس بیماران مبتلا به دیابت نوع 2
- تاثیر آموزش سیستم یادآورپیامکی و تلگرام بر تبعیت از رژیم غذایی نوجوانان مبتلا به بیماری دیابت نوع 1 شهرستان گرگان در سال 1397
- بررسی تاثیر آموزش از راه دور با استفاده از فیلم بر عملکرد جنسی زنان مبتلا به دیابت نوع دو
- بررسی رابطه خوش بینی و معنای زندگی در بیماران دیابتی مراجعه کننده به بخش داخلی بیمارستان امیرالمومنین علی(ع) شهر زابل در سال 1397
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.