تاثیر فرآیند طراحی بر مبنای رفتار مواد در معماری رایانشی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس ملی رهیافت های نو در مهندسی عمران و معماری
  • کد COI اختصاصی: MUNCC01_022
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 548
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ملیحه موحدزاده

دانشجو کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی رسام کرج،

احسان حیدری زادی

استاد راهنما موسسه آموزش عالی رسام - کرج

چکیده

استفاده از مصالح و فناوری های نو در زمینه های طراحی، معماری و مهندسی از مهم ترین دستاوردهای سال های اخیر در راستای ارتقاء کیفیت و افزایش بهره وری محسوب می شود. با گسترش نرم افزارها و سخت افزارهای طراحی و ساخت دیجیتال، قدم های آغازین برای تعریف موضوع طراحی دیجیتال و گسترش استفاده آن در میان طراحان برداشته شد.این جریان اگرچه ابتدا در مجله ها و در فضای مجازی شکل گرفت، اما به مرور با انتقال به حوزه ساخت به فضای فیزیکی واقعی نیز راه یافت. انتقال معماری از فضای مجازی به فضای واقعی از مسیر یک پدیده مهم عبور کرد: ماده، مواد و مصالح ساختمانی از گذشته های دور موضوع بررسی و پژوهش های زیادی در عرصه های ساخت و ساز بوده اند وتحقیقات در این زمینه به نوآوری و خلاقیت در طراحی و معماری منجر شده است. یکی از دغدغه های پیش روی معماران پیوسته کردن و یکپارچه کردن عناصر معماری است. یکپارچگی فرم، سازه و عملکرد و پیوند قوی این سه عنصر با مصالح است .پژوهش به دنبال پاسخگویی به این چند پرسش است که با ورود کامپیوتر در دنیای امروزی چه تاثیریدر حوزه معماری داشته است ظهور معماری دیجیتال و ورود طراحی رایانشی چه امکاناتی را به روی طراحی گشوده است پروسه ی طراحی تا ساخت دستخوش چه تغییراتی شده است و در نهایت رفتار مواد و مصالح چگونه بر طراحی و معماری تاثیر گداشته برای ارایه این پژوهش و پاسخ مناسب به سوالهای مفروض از تحقیق کتابخانه ای اعم از کتاب،رساله، مقالات و سایت ها استفاده شده است.

کلیدواژه ها

معماری دیجیتال، معماری رایانشی، رایانش ماده، مورفوژنسیس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.