بررسی تاثیر وزن و مکان محموله در سطوح ارتعاش وارده به آن در حمل و نقل جاده ای
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی تحقیقات بین رشته ای در مهندسی کامپیوتر، برق، مکانیک و مکاترونیک
- کد COI اختصاصی: IRCEM02_223
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 491
نویسندگان
گروه مکانیک، واحد شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی، شیراز، ایران
گروه مکانیک، واحد شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی، شیراز، ایران
چکیده
در این تحقیق از یک سامانه تعلیق غیر فعال ثانویه استفاده شده است تا بتوان با اضافه کردن آن به خودروهای تجاری و عمومی از آن ها در حمل و نقل یک محصول استراتژیک خاص استفاده نمود. هدف بررسی تاثیر وزن و مکان محموله در سطوح ارتعاش وارده به آن در حمل و نقل جاده ای می باشد. بدین منظور یک طرح ابتدایی از یک سیستم جذب کننده ارتعاشات با پارامترهای معلوم در نرم افزار طراحی و بر روی خورو نصب می گردد. با در نظر گرفتن مدل نصف خودرو که شامل حرکت ارتعاشی انتقالی و همچنین عکس العمل حرکت کله زنی خودرو می با شد مدل دینامیکی مسیله با هفت درجه آزادی استخراج و با استفاده از روش های تحلیلی معادلات حاکم بر مسیله به دست می آید . سپس مدل دینامیکی مسیله حین عبور از روی یک ناهمواری مشخص و با در نظر گرفتن سرعت خودرو به صورت عددی در نرم افزار متلب شبیه سازی شده و اثر تغییرات وزن و همچنین مکان هندسی محموله بر روی نسبت انتقال جابجایی و شتاب وارده به آن در نمودارهای جذر میانگین مربعات پاسخ ها و همچنین در حوزه زمان مورد بررسی قرار می گیرد. نتایج نشان می دهد با توجه به غیر فعال بودن جاذب های ارتعاشی کارایی سیستم تعلیق فقط به ازای محموله هایی در بازه ی محدود وزنی حداکثر بوده و خارج از این بازه کارایی سیستم تعلیق ثانویه به شدت کاهش می یابد. همچنین مشخص گردید ضرایب انتقال جابجایی و شتاب وارد به محموله در زمانی که مراکز جرم محموله و خودرو بر هم منطبق باشند مینیمم می گردد.کلیدواژه ها
جذب کننده ارتعاشات، مدل نصف خودرو، حمل نقل جاده ای، ضریب انتقالمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.