کاهش مصرف انرژی با استفاده از فناوری مایمو انبوه در مخابرات نسل 5
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی تحقیقات بین رشته ای در مهندسی کامپیوتر، برق، مکانیک و مکاترونیک
- کد COI اختصاصی: IRCEM02_058
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1113
نویسندگان
چکیده
در اوایل 2102 ، اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU) تحت نظر سازمان ملل برنامه ای را برای توسعه تیم ارتباطات بین المللیموبایلی (IMT) برای افق 2020 و فرای آن (IMT-2020) آغاز کرد. در نتیجه رسما یک مسابقه جهانی برای تعیین نسلپنجم (5g) شبکه موبایل شروع شد . شبکه های مخابرات بی سیم نسل آینده با تخصیص بهینه ی منابعی همچون توان وطیف بصورت کامل از یک سو به دنبال پاسخگویی به درخواست های روزافزون استفاده از سرویس های تجهیزات همراههستند و از سوی دیگر به دنبال کاهش تداخل بین شبکه ای هستند. همچنین با توجه به نیاز روزافزون انتقال سریع اطلاعات،طراحان به سمت بهره گیری از فناوری های پیشرفته سوق داده شده اند. با افزایش پیچیدگی این شبکه ها، مدیریت بهینه یمنابع در دسترس نیز از اهمیت بیشتری برخوردار می گردد؛ بنابراین جهت افزایش کارایی شبکه های سلولار از منظر طیف وانرژی و همچنین با در نظر گرفتن کیفیت سرویس مورد انتظار کاربران ضرورت متراکم سازی پیکربندی شبکه امری اجتنابناپذیر است. استفاده از استقرار انبوه سلول های کوچک و بکارگیری آنتن های چند ورودی و چند خروجی انبوه دو راهکارپیشنهاد شده نوین در مواجهه با رشد انفجاری ترافیک شبکه های بی سیم است. در این مقاله ابتدا به طرح مساله جدیدی بابا ترکیب دو سناریو سلول های کوچک و مایمو انبوه می پردازیم و سپس با در نظر گرفتن شروط تضمین کیفیت به عنوانقیود مساله سعی در حل آن جهت کمینه کردن انرژی مصرفی خواهیم داشت. در پایان با ارایه نتایج شبیه سازی، کاهش موثرمصرف انرژی از طریق ترکیب دو سناریو ذکر شده را اثبات خواهیم نمود.کلیدواژه ها
بهینه سازی انرژی، تخصیص، سلول کوچک، مخابرات نسل پنجممقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.