مقایسه سه الگوریتم درخت تصمیم،نزدیک ترین همسایه وشبکه های عصبی برای تشخیص کاربردهای پنهان نگار در جریان ترافیک شبکه اینترنت (مطالعه موردی:تشخیص نرم افزار تور وسایفون)
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی تحقیقات بین رشته ای در مهندسی کامپیوتر، برق، مکانیک و مکاترونیک
- کد COI اختصاصی: IRCEM02_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 746
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد الکترونیک دانشگاه جامع امام حسین(ع)
استادیار گروه برق و الگترونیک، دانشگاه جامع امام حسین(ع)
چکیده
با توجه به استفاده روز افزون ازشبکه اینترنت ولزوم وجود ابزارهایی جهت کنترل ومدیریت ترافیک شبکه ها ونیز پیدایش مداوم کاربردهایی که با استفاده از تکنیک هایی بدیع وپیچیده ی مبهم سازی قصد فریب این ابزارها رادارند، طراحی دقیق سیستم های شناسایی ودسته بندی کاربردهای مختلف شبکه ازاهمیت زیادی برخوردار است. در محیط های جدید ارتباطی و باتوجه به تغییر ترافیک ابزارها به صورت مبهم و رمز شده، روش های پیشین این حوزه (با استفاده از شماره درگاه و محتوا) کارایی خود را از دست داده اند. در این راستا ارایه روش های مبتنی بر یادگیری ماشین و استفاده از ویژگی های آماری جریان ها، پیشرفت های قابل ملاحظه ای در این حوزه ایجاد کرده است که کارایی هر چه بیشتر این دسته از روش ها را تضمین می کند. هدف این پایان نامه طراحی وپیاده سازی یک الگوریتم بهینه وکارا جهت شناسایی ودسته بندی ترافیک شبکه، مبتنی بر تکنیک های یادگیری ماشین واستخراج ویژگی است. ساخت چنین سیستمی شامل سه مرحله است: مرحله اول مربوط به ساخت مجموعه داده ومرحله دوم شامل اقدامات پیش پردازشی ازقبیل انتخاب ویژگی است. در مرحله سوم یعنی مرحله پردازش اصلی از الگوریتم های درخت تصمیم،K _نزدیک ترین همسایه از الگوریتم های یادگیری ماشین و پرسپترون چند لایه که یکی از الگوریتم های شبکه های عصبی است استفاده شده است. در این پژوهش ازدو نرم افزار پنهان نگارTOR وPSIPHON برای تست الگوریتم استفاده کردیم.بهترین نتایج نشان از دقت 99.8 درصدی برای تشخیص نرم افزار PSIPHON با استفاده از الگوریتم C4.5 ودقت تشخیص 99.6 درصد برای نرم افزار TOR با استفاده از شبکه عصبی mlp داشت.به طور میانگین الگوریتم C4.5 دقت بالاتری نسبت به دو الگوریتم دیگر دارد.کلیدواژه ها
تشخیص ترافیک، الگوریتم درخت تصمیم، k_ نزدیک ترین همسایه، ترافیک رمز شده، شبکه عصبیمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.