طراحی و ساخت چهارچوب استخوان پای گاو به روش نمونه سازی سریع
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی تحقیقات بین رشته ای در مهندسی کامپیوتر، برق، مکانیک و مکاترونیک
- کد COI اختصاصی: IRCEM02_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 759
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مکانیک، واحد شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی،شیراز، ایران
استادیار، گروه مکانیک، واحد شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی،شیراز، ایران
چکیده
نمونه سازی و تولید سریع (RP& M) یک تکنولوژی می باشد که قادر است از داده های تولید شده توسط کامپیوتر، اجسام فیزیکی تولید کند در ابتدا از این روش برای کاهش دادن زمان لازم برای ارزیابی مطالعات انجام شده توسط مهندسان و طراحان، برای تولید نمونه اولیه و در حال حاضر با پیشرفت سریع این تکنولوژی به تولید قطعات نیز گسترش یافته است. این روش قادر است قابلیت تجسم را بهتر کند، زمان تولید را کاهش دهد، کیفیت تولید را بهبود داده و باعث مشخص شدن عیوب طراحی شود. امروزه از روش نمونه سازی سریع برای حل مشکلات دنیای پزشکی استفاده می شود زیرا در زمینه پزشکی کاهش زمان تولید و افزایش کیفیت هدفی حیاتی می باشد . در حال حاضر در علم پزشکی برای نقیصه های استخوانی بیش از 2 سانتی متر بایستی از روش های مختلف و گاها زمانبر همراه با جراحی های متعدد جهت درمان استفاده گردد. این فرایند علاوه بر تحمیل ریسک جراحی متناوب، موجب نامنظم رشد کردن استخوان خواهد شد. نتایج حاصل از این پژوهش می تواند به درمان بهتر اینگونه بیماران کمک شایانی نماید؛زیرا چهارچوب ساخته شده برای یک بار در اتاق عمل در استخوان بیمار قرار گرفته و با توجه به اینکه چهارچوب استخوان برای هر بیمار از روی نقیصه بدن همان بیمار تهیه می گردد؛ لذا استفاده از این روش می-تواند باعث کاهش دفعات جراحی و بهبود فرایند ترمیم استخوانی گردد. در این پژوهش ابتدا نقص عمدی در استخوان پای گاو ایجاد گردید. سپس با دو روش این عیب مدل شد، پس از این مرحله چهارچوب استخوان با در نظر گرفتن هندسه بافت استخوان که دارای تخلخل با اندازه های خاص می باشد طراحی گردید.کلیدواژه ها
نمونه سازی سریع، اسکافولد استخوان، نقیصه استخوانمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.