سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: IMES11_462
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 514
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر نوع اعمال جریان پیوسته و پالسی در فرآیند پوشش دهی بر رفتار الکتروشیمیایی پوشش های دی اکسید سرب
چکیده مقاله:
هدف از این پژوهش، بررسی اثر اعمال پوشش با جریان های پیوسته و پالسی بر نانوساختار، خواص الکتروشیمیایی و پایداری پوشش های دی اکسید سرب بر زیرلایه های Ti/SnO2-Sb2O3 می باشد. آزمون پایداری آند در صنعت تولید پر کلرات از محلول کلرات بر این پوشش ها در مدت زمان 100 ساعت انجام شد. جهت بررسی مکانیزم واکنش تصاعد اکسیژن و غیرفعال شدن آند، پوشش های 2 PbO پس از گذشت 20 ، 50 و 100 ساعت از آزمون پایداری، تحت آزمون امپدانس الکتروشیمیایی و پس از 100 ساعت تحت آزمون ولتامتری چرخه ای در محلول 0/5M H2SO قرار گرفتند. پوشش اعمال شده با جریان پالسی تخلخل کمتر، سطح فعال الکتروکاتالیستی بیشتر و پتانسیل تصاعد اکسیژن بیشتری نسبت به پوشش اعمال شده با جریان پیوسته نشان داد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IMES11_462 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/699968/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گرگوند، زهره و جعفرزاده، کوروش،1396،بررسی اثر نوع اعمال جریان پیوسته و پالسی در فرآیند پوشش دهی بر رفتار الکتروشیمیایی پوشش های دی اکسید سرب،ششمین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی مهندسی متالورژی و مواد،تهران،https://civilica.com/doc/699968
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، گرگوند، زهره؛ کوروش جعفرزاده)
برای بار دوم به بعد: (1396، گرگوند؛ جعفرزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر استفاده از فوتوکاتالیست TiO2 در تصفیه پساب حاصل از صنایع پتروشیمی
- الکترووینینگ پیوسته نیکل در مقیاس نیمه صنعتی
- مشخصهیابی الکتروشیمیایی آند MMO و مقایسه رفتار الکتروکاتالیزوری آن با آندی ازجنس آلیاژ سرب در استخراج مس از محلول اسید سولفوریک حاوی یونهای مس
- بررسی تاثیر دوپینگ نیترات نیکل بر فعالیت الکتروکاتالیستی آندهای دی اکسید سرب با استفاده از آزمون های الکتروشیمیایی
- معرفی روش استخراج با حلال آلی برای استحصال فلز روی از کانه یا کنسانترهکم عیار روی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- قابلیت رسوب سختی و مکانیزم رسوب گذاری در آلیاژ منیزیم حاوی نئودیمیوم و زیرکنیوم
- تغییر ریز ساختار و خواص مکانیکی کامپوزیت های زمینه فلزی آلیاژهای منیزیم بر اثر اعمال نوسانات حرارتی
- نقش رشد اپیتکسی بر گسترش بافت در پوشش رسوب الکتریکی روی
- بررسی تغییرات فازی در آلیاژ Ti-6Al-4V در حین سرد کردن توسط آزمایش های دیلاتومتری
- بررسی سینتیک رشد دانه برنج 70-30
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.