سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: IMES11_427
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 286
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل آماری سختی کامپوزیت دیبورید تیتانیم تقویت شده با کاربید سیلیسیم و ساخته شده به روش تف جوشی پلاسمای جرقه ای
چکیده مقاله:
در این پژوهش، اهمیت و سهم متغیرهای فرآیند تف جوشی پلاسمای جرقه ای (SPS) و اندازه ذرات پودر SiC بر سختی ویکرز کامپوزیت های سرامیکی TiB2-20vol%SiC بررسی شد. برای طراحی آزمایش ها با استفاده از روش تاگوچی، آرایه اورتوگونال L9 استفاده شد تا تاثیر چهار متغیر فرآیند شامل دمای تف جوشی، زمان فرآیند، فشار وارده و اندازه ذرات پودر SiC مطالعه شود. برای هر متغیر سه سطح انتخاب و تحلیل واریانس (ANOVA) برای بهینه سازی متغیرهای فرآیند بکار گرفته شد. دمای تف جوشی به عنوان موثرترین متغیر روی سختی نمونه های تف جوشی شده کامپوزیت های SiC-2TiB شناخته شد، اما زمان SPS تاثیر مشهودی بر این ویژگی نداشت. تحلیل واریانس نشان داد که دمای تفجوشی 1800 درجه سانتی گراد، زمان تف جوشی 15 دقیقه، فشار 30 مگاپاسکال و پودر SiC با اندازه ذرات 200 نانومتر شرایط تف جوشی بهینه است. در چنین شرایط بهینه ای، سختی ویکرز 5 / 28 گیگاپاسکال پیش بینی شد که به مقدار تجربی اندازه گیری شده 4 / 27 گیگاپاسکال در آزمون راستی آزمایی نزدیک بود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IMES11_427 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/699933/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدی، زهره و شاهدی اصل، مهدی،1396،تحلیل آماری سختی کامپوزیت دیبورید تیتانیم تقویت شده با کاربید سیلیسیم و ساخته شده به روش تف جوشی پلاسمای جرقه ای،ششمین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی مهندسی متالورژی و مواد،تهران،https://civilica.com/doc/699933
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، احمدی، زهره؛ مهدی شاهدی اصل)
برای بار دوم به بعد: (1396، احمدی؛ شاهدی اصل)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عددی اعوجاج و تاثیر هندسه اتصال و فرآیند هیدروتست بر تنش های پسماند در جوشکاری نازل به پوسته استوانه ای
- تاثیر اندازه ذرات فاز تقویت کننده کاربید سیلیسیم و متغیرهای فرآیند تف جوشی پلاسمای جرقه ای بر اندازه دانه های کامپوزیت دیبورید تیتانیم
- ارزیابی آسیب پذیری اتصالات سازه های فولادی منطقه 12 شهرداری مشهد و اولویت بندی عیوب جوشکاری با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی(AHP)
- مقاومت کششی جوش تیگ دو فلز غیر همجنس آلیاژ آلومینیم 5050 به فولاد زنگ نزن کم کربن
- آشنایی وشناخت هنرآموزان و دانشجویان وهنرجویان رشته عمران ازمعایب اصلی جوش در اتصالات سازه های اسکلت فلزی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مدلسازی آماری مشخصات هندسی روکش کاری لیزری پودر اینکونل ۷۱۸ روی زیرلایه همجنس توسط لیزر فیبری پیوسته
- ساخت اکسید آلومینوم حفره دار (نانو سایز) نظم یافته و بهینه سازی شرایط آن
- تهیه پوشش نانو کامپوزیتی /ZnO۲/ZrO۲TiO بر روی آلیاژ Ti۶Al۴V و بررسی مقاومت به خوردگی آن در محلول PBS
- بررسی اثر الکترولیت ، جریان و زمان پوشش دهی پوشش نانوکامپوزیتی Al۲O۳ در فرایند PEO بر روی آلومینیوم ۷۰۷۵ و بررسی خوردگی آن
- Evaluation of niobium nitride coatings produced on AISI ۴۳۰ steel by niobizing and plasma nitriding
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.