برآورد ارزش تفرجی روستای پامنار با روش هزینه - سفر (T.C.M)
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت ، اقتصاد ، توانمندی صنعت جهانگردی در توسعه
- کد COI اختصاصی: ICMET01_116
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 538
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم محیط زیست، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران
استادیار گروه محیط زیست، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران
چکیده
امروزه گردشگری یکی از مهم ترین ارکان اقتصادی جهان است که با توسعه ی روزافزون خود به یکی از بخش های اصلی اقتصادی و سرمایه گذاری در جهان مبدل شده است. نواحی روستایی نیز دارای توانایی و قابلیت بالقوه برای توسعه گردشگری می باشند . روستای پامنار در استان خوزستان و در شهرستان دزفول به دلیل همجوار بودن با دریاچه سد دز ) دریاچه شهیون ( و قلعه طبیعی شاداب و به واسطه ی داشتن چشم اندازهای بسیار متنوع طبیعی و زیبا ، مستعد جذب گردشگران بی شماری می باشد .هدف از این پژوهش، برآورد ارزش تفرجگاهی روستای پامنار با استفاده از روش ارزشگذاری هزینه - سفرT.C.M است. . این روش برمبنای خصوصیات اجتماعی و اقتصادی گردشگران تفرجگاه و نیز افزایش هزینه و مسافت دسترسی می باشد .لذا در این تحقیق داده های مورد نیاز از طریق تکمیل پرسشنامه و مصاحبه ی حضوری با 224 بازدیدکننده از منطقه ی تفرجی مذکور در بهار و تابستان سال 1395 جمع آوری شد ودر نهایت ارزش تفرجگاهی روستای پامنار با روش هزینه – سفر ، سالانه معادل 998502400 تومان محاسبه گردید. این رقم نشان از ارزش اقتصادی بالای روستای پامنار جهت استفاده تفرجی دارد و علت آن را می توان وجود جاذبه های تاریخی و طبیعی در منطقه از جمله دریاچه شهیون و قلعه طبیعی شاداب دانست که سبب علاقمندی و سفر گردشگران از اقصی نقاط ایران به این منطقه شده است.بنابراین سرمایه گذاری و بهبود کیفیت و امکانات این منطقه در جهت توسعه پایدار امری ضروری و البته سودآور می باشدکلیدواژه ها
گردشگری ، روستای پامنار ، ارزشگذاری،TCM،هزینه – سفرمقالات مرتبط جدید
- مدیریت ریسک نکول در بازپرداخت بدهی شرکتها
- آخرین پیشرفت ها در مدیریت باتری خودروهای برقی: چالش های حرارتی، چرخه عمر و یکپارچه سازی با انرژیهای تجدیدپذیر
- توصیف عملکرد هوش مصنوعی و یادگیریماشین در مدیریت کسب و کار، تجارت الکترونیک
- بررسی نقش استفاده از روش های مدل سازی و شبکه پذیرفتگی در بهبود اطلاعات و ارتباطات زنجیره تامین
- تاثیر هوش مصنوعی بر گروههای شغلی و بهره وری حاصل از آن در جهان و محاسبه تاثیر آن برای ایران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.