مقایسه ساختارهای مختلف اینورترهای چند سطحی به منظور کاربرد درD-STATCOM

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مهندسی برق
  • کد COI اختصاصی: ICELE02_068
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 497
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمید رادمنش

استادیار، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری، تهران، ایران

ایوب کاوسی

دانشجوی دکتری، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران

چکیده

در بین جبران سازها، جبران سازهای موازی از اهمیت بیشتری برخوردارند چون قابلیت حل اکثر مشکلات شبکه را دارا هستند. طبعتای STATCOM نیز بهعنوان یک جبران ساز موازی پیشرفته، با مزایا و کاربردهایی که دارد در سالهای اخیر همواره بهعنوان یک موضوع موردبحث، مطرح بوده است. در حال حاضر نیز تحقیقات روی عملکرد STATCOM همچنان در موارد بسیاری ازجمله مسایل حفاظتی، جایابی بهینه، انتخاب آرایش اینورتر و روشهای مختلف کنترلی آن ادامه دارد. D-STATCOM که درواقع همان STATCOM در شبکه توزیع است و برای حل مشکلات و مسایل شبکه های توزیع بکار میرود. درنتیجه کاربردهای D-STATCOM در شبکه های توزیع نیز یکی از موارد موردبحث در مطالعات است. در این مقاله، ابتدا به معرفی STATCOM و اجزا و آرایش های آن میپردازیم و سپس اینورترهای چند سطحی به عنوان جدیدترین نوع از اینورترهای موجود برای کاربرد توان و ولتاژ بالا به اختصار به همراه ساختارهای مختلف آنها، مزایا و معایب هرکدام موردبحث قرار میگیرند. در ادامه مروری بر آرایش های مختلف اینورتر که منجر به آرایش های گوناگون DSTATCOM میشود را خواهیم داشت.

کلیدواژه ها

اینورترهای چند سطحی، D-STATCOM، هارمونیک، جایابی بهینه، شبکه توزیع

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.