بررسی اثر تغییر سال مالی بر اجرای پروژه های عمرانی مطابق با شرایط و فصول کاری در دستگاه های اجرایی کشور
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: نهمین همایش پژوهش های نوین در علوم و فناوری
- کد COI اختصاصی: EMAA09_029
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 532
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری، واحد یاسوج ، دانشگاه آزاد اسلامی، یاسوج ، ایران.
مدرس گروه حسابداری ، واحد یاسوج ، دانشگاه آزاد اسلامی، یاسوج ، ایران.
چکیده
عمر طولانی پروژههای اقتصادی یا به عبارت بهتر عمرانی در کشور به یکی از معضلات سیاستگذاریهای کلان اقتصادی کشورتبدیل شده است. موضوعی که همچنان بهعنوان یک معمای لاینحل در میان کارشناسان اقتصادی و برنامه ریزی کشور مطرح است. منشا و تبعات اقتصادی این پدیده که طی سالها در اقتصاد کشور شکل گرفته از دو دیدگاه اجتماعی و اقتصادی قابل بررسی است .و با توجه به شرایط اقتصادی فعلی و و تحریم های اقتصادی و کاهش بودجه دولت در بخش های عمرذانی در سال 1395 در این پژوهش به بررسی عوامل موثر بر طولانی شدن پروژه های عمرانی پرداخته شده است . این پژوهش یک تحقیق توصیفی پیمایشی بوده که به شیوه پرسنامه ای محقق ساخته انجام شده است . جامعه آماری این تحقیق مدیران ، کارشناسان فنی ، ناظران و مشاوران طرحهای عمرانی و ذیحسابان دستگاههای اجرایی و کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و پیمانکاران طرحهای عمرانی می باشند . که برای تعیین حجم نمونه از فرمول کوکران استفاده شده و حجم نمونه آماری انتخابی 306 نفر گردید. برزای ارزیابی فرضیات پژوهش از آزمون رگرسیون استفاده شده است که نتایج پژوهش حاکی از تایید فرضیات پژوهش بوده است . یعنی بین تغییر سال مالی ، مشکلات بودجه ای و برنامه ریزی طرح های عمرانی با طولانی شدن زمان اجرای این طرح های ارتباط معنا داری وجود دارد .کلیدواژه ها
عمر طولانی پروژه های اقتصادی ،سال مالی ، دستگاه های اجراییمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.