بهینه سازی توان مصرفی دستگاه رادیال در فرایند سوراخ کاری با استفاده ازروش تاگوچی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی بهینهسازی در علوم و مهندسی
- کد COI اختصاصی: ECOSE04_010
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 416
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید، دانشگاه فردوسی مشهد
دانشیار گروه مکانیک، دانشگاه فردوسی مشهد
مربی گروه مکانیک، دانشگاه منتظری مشهد
چکیده
امروزه فرآیندهای ماشین کاری به یکی از پرکاربردترین رو ش ها در تولید گسترده قطعات تبدیل شده اند و سورا خ کاری یکی از پراستفاد ه ترین فرآیندهای ماشین کاری در ساخت و تولید می باشد. حدود 25 درصد زمان متوسط ماشین کاری قطعات گوناگون مربوط به سورا خ کاری است. درنتیجه سوراخ کاری در طول فرایند تولید یک گلوگاه محسوب می شود و این موضوع در شرکت های سوله سازی بسیار مشهود است. مشکلات ناشی از انجام سوراخ کاری در این شرکت ها یک معضل محسوب شده و به دنبال بهینه سازی فرایند سوراخ کاری می باشند. در همین راستا به بررسی فرایند سوراخ کاری پرداخته و پارامترهای تاثیرگذار آن مشخص گردیده است. در فرایند سوراخ کاری دو پارامتر نقش مهمی دارند، پارامتر دستگاه ومته که خود شامل فاکتورها و سطح هایی می شوند. با بررسی فاکتورها و سطوح مربوط به دستگاه و مته، طراحی آزمایش ها انجام گردید و فاکتورهایی نظیر عده دوران، نرخ پیشروی، زاویه ی راس مته و زاویه آزاد مته در نظر گرفته شده است. ترتیب آزمایش ها توسط روش تاگوچی و تحلیل داده ها توسط سیگنال به نویز صورت پذیرفته است. با توجه به مطالعات انجام شده ، توان دستگاه به عنوان خروجی فرایند در نظر گرفته شده است. درنهایت مقادیر بهینه سطوح هر پارامتر ارایه گردیده است.کلیدواژه ها
بهینه سازی، سوراخ کاری، توان، روش تاگوچی، سیگنال به نویزمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.