معماریهای داده کاوی در اینترنت اشیاء و ارایه یک معماری جدید برای کاوش کلان داده در اینترنت اشیاء

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی محاسبات نرم
  • کد COI اختصاصی: CSCG02_132
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 646
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الهام عنایتی

مربی و دانشگاه بجنورد

چکیده

اینترنت اشیاء قادر خواهد بود هرچیزی را در هرجای زمین از طریق اینترنت به یکدیگر وصل نماید. حجم زیاد داده ای که در اینترنت اشیاء تولید میشودحاوی اطلاعات و دانش قابل ملاحظه ای است که میتواند زندگی ما را تغییر دهد. بدون شک داده کاوی نقش بسیار مهمی در ایجاد این تحول برعهده دارد. در اینترنت اشیاء، تکنیکها و سناریوهای داده کاوی ویژهای مورد نیاز است که در آن ناهمگونیها و تنوع مسایل موجود، مورد توجه قرار گیرد. یکی ازمهمترین انواع داده کاوی در اینترنت اشیاء، کاوش جریان دادهای است که به صورت مستمر از طریق دستگاههای موبایل تولید و ارسال میشود.در این مقاله به بررسی معماری های مختلف داده کاوی در اینترنت اشیاء پرداخته و سناریوهای مختلف برای کاوش جریان داده ارایه و برخی پلتفرمهای مربوط به آن آورده شده است، همچنین یک معماری پیشنهادی برای چارچوب کاوش کلان داده در اینترنت اشیاء ارایه شده است.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیاء، داده کاوی، کاوش جریان داده، کلان داده،IoT

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.