استقرارنظام خودارزیابی بر پایه مدل تعالی EFQM درشرکت های برق منطقه ای - موانع و راه کارها
- سال انتشار: 1383
- محل انتشار: پنجمین همایش کیفیت و بهره وری در صنعت برق
- کد COI اختصاصی: CQPEI05_009
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1784
نویسندگان
چکیده
مقاله حاضر براساس تجربیات گروه نویسندگان در استقرار نظام خودارزیابی در شرکت های برق منطقه ای شکل گرفته است . بخش اول پس از مرور فشرده مفاهیم و تعاریف اولیه خودارزیابی و مدل EFQM، به تشریح روش های متداول سازماندهی و استقرار نظام خودارزیابی پرداخته است. در این بخش پس از تحلیل نقاط قوت و زمینه های بهبود سازماندهی و چگونگی استقرار نظام خودارزیابی، مدل اجرایی جدیدی برای تسریع و تسهیل مراحل استقرار و انجام خودارزیابی ارا ئه شده است . مدل یاد شده توان تطبیق با ابعاد سازمانی شرکت های مختلف برق را در سطح کشور دارد و با توجه به سطح بلوغ سازمانی و روش خود ارزیابی می تواند در شرکت های یاد شده مورد استفاده قرار گیرد . مدل استقرار همچنین می تواند نیازمندی های مؤسسات ارزیابی (ارزیابی های سالیانه شرکت مادر تخصصی توانیر و وزارت نیرو) و ارزیابی های جوایز کیفیت را نیز برآورده سازد. بخش دیگر مقاله بطور خلاصه به تشریح نقاط قوت و زمینه های بهبود معیارها، زیر معیارها و شاخص های مدل EFQM در ارزیابی شرکت های برق منطقه ای پرداخته است و لزوم پژوهش و مداقه بیشتر را در تطبیق این معیارها با فرآیندهای تخصصی و جاری در بخش برق مطرح می سازد. در بخش آخر پیشنهادات و نکات مورد توجه برای آغاز استقرار یا حفظ ساز و کارهای خودارزیابی ارائه شده است که مطالعه آن را برای شرکت های برق منطقه ای که تاکنون فرصت استقرار سیستم های ارزیابی تعالی را نداشته اند و همچنین شرکت هایی که خود را برای ارزیابی های آتی آماده می سازند توصیه میکنیم.کلیدواژه ها
نظام خودارزیابی ، مدل EFQM، شرکت برق منطقه ای ، بلوغ سازمانی، نقاط قوت،زمینه های بهبودمقالات مرتبط جدید
- بررسی پدیده خشکسالی در استان خوزستان با استفاده از شاخص بارش استانداردSPI
- طبقه بندی تومورهای مغزی از تصاویر MRI با شبکه کانولوشن و روش های آموزش انتقال
- افزایش راندمان یک مبدل ترکیبی توان بالا با استفاده از تکنیک ZCT در عملیات سوئیچینگ نرم
- GNRFET-based Voltage Controlled Ring Oscillator Using GDI NAND Gate
- مقابله با اثرات جدا شدنی ناگهانی توربین گازی از شبکه سراسری، با استفاده از سیستم فازی ریزش بار بر پایه شبکه عصبی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.