یک روش مبتنی برمزایده ترکیبی و بازیهای غیر همکارانه برای تخصیص منابع در محیطهای ابری با در نظر گرفتن بودجه و مهلت زمانی کاربر

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های دانش بنیان در مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CITCOMP02_459
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 384
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امین نظارات

امیرحسین صدری

چکیده

یکی از مسایل پیچیده در محیط رایانش ابری مسیله تخصیص منابع می باشد. رایانش ابری به عنوان یک فناوری جدید، طیفی از سرویس های محاسباتی را به کاربران ارایه می کند. این سرویس ها با قیمتهای متفاوتی که با شیوه های قیمت گذاری متنوع تعیین شده اند در اختیار مشتریان قرار میگیرند. کاربران نهایی، بسته به مقدار، بودجه و مهلت زمانی کارهای خود می توانند برای در اختیار گرفتن منابع اقدام کنند. کاربران همچنین علاقه مندند بهترین کیفیت سرویس را با پایین ترین قیمت و در سریعترین زمان ممکن در اختیار بگیرند. بنابراین انتخاب مدل فروش یکی از مهمترین مسایل برای جذب و سرویس دهی به مشتریان است. در این تحقیق یک روش مبتنی بر مزایده پیشنهاد شده است که با استفاده از مکانیزم تیوری بازیها و برگزاری یک بازی تکراری در محیط غیر همکارانه نحوه تخصیص منابع را مشخص می کند. در این روش عامل هایی که نماینده کاربران هستند، در طی چندین مرحله و تکرار از بازی با کمک تابع هدف خود اقدام به محاسبه پیشنهاد قیمت مناسب نموده و برای مزایده گزار ارسال می کنند، مزایده گزار نیز بر اساس تابع سودمندی خود بازیگر برنده را انتخاب می کند. برای اثبات کارایی مدل نیز مدل پیشنهادی در چارچوب laravel پیاده سازی شده و نتایج با کارهای قبلی مقایسه شد. در پایان نتیجه گرفته شده است که این روش علاوه بر آنکه در زمان کوتاهتری اجرا شد و به جواب رسید، بیشترین سودمندی را عاید سرویس دهنده نموده است.

کلیدواژه ها

مزایده ترکیبی، بازیهای غیر همکارانه، تخصیص منابع، رایانش ابری، تیوری بازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.