ارایه روشی جهت تصمیم گیری چند معیاره برای انتخاب بهترین تامین کننده در زنجیره تامین بر اساس نظرات مشترک تامین کنندگان و کارفرمایان (مطالعه موردی: انتخاب بهترین شرکت طراح وب سایت دانشگاه)

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های دانش بنیان در مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CITCOMP02_233
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 586
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبدالرضا حسین پور

دانشجوی کارشناسی ارشد موسسه غیرانتفاعی مهرآستان، آستانه اشرفیه، گیلان

عباس محمودآبادی

استادیار گروه مهندسی صنایع موسسه غیرانتفاعی مهرآستان، آستانه اشرفیه، گیلان

چکیده

نحوه و چگونگی انتخاب از دیرباز موضوع بحث فلاسفه و دانشمندان بوده است، لذا حصول نتایج رضایت بخش نیازمند طی کردن یک مسیر عقلایی و منطقی در فرایند انتخاب است. روند رشد و توسعه در چند دهه اخیر و همچنین رقابتی تر شدن بازار کسب و کار، باعث گشته است تا سازمان ها و شرکت های بزرگ نگرشی تخصصی و علمی به فرایند انتخاب تامین کننده و نیز اجرای پروژه ها پیدا کنند. آنچه مسلم است این است که انتخاب تامین کننده مناسب و واجد شرایط تضمین کننده موفقیت در اجرای پروژه خواهد بود و بالعکس عدم توانایی در شناسایی و انتخاب تامین کننده مناسب عدم اثربخشی و ضرر و زیان را در پی خواهد داشت.مطالعه موردی این پژوهش اولویت بندی و انتخاب بهترین شرکت طراح وب سایت برای طراحی وب سایت دانشگاه می باشد.در این پژوهش شناسایی معیارها با توجه به نظرات تلفیقی کارفرما و تامین کننده و مصاحبه با خبرگان بدست آمده است یعنی در انتخاب بهترین شرکت برای کارفرما ، نظرات اختصاصی تامین کننده نیز به عنوان یک معیار از درجه اهمیت برخوردار است.در ادامه نیز پس از شناسایی معیارهایی که از نظرات مشترک کارفرما و تامین کننده استخراج گردید از تکنیک تحلیل سلسله مراتبی فازی(FUZZY AHP) برای وزن دهی به معیارها استفاده شد و در نهایت با استفاده از روش TOPSIS، 10 شرکت طراح وب سایت ارزیابی و رتبه بندی شدند.

کلیدواژه ها

زنجیره تامین، انتخاب تامین کنندگان، تصمیم گیری چند معیاره، فرایند تحلیل سلسله مراتبی فازی (FUZZY AHP)، تاپسیس TOPSIS

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.