بررسی نرم افزار HDM-4 و کاربرد آن در اولویت بندی پروژه های نگهداری راه

  • سال انتشار: 1384
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی نگهداری و تعمیرات
  • کد COI اختصاصی: NCM03_075
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 4025
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن ذوقی

استادیار دانشگاه

نیما جانفشان

کارشناس ارشد مهندسی عمران، راه و ترابری

چکیده

همانطور که می دانیم بسیاری از پروژه های تعمیر و نگهداری روساز ی راه با هزینههای بسیار سنگین اجرا میشوند و پس از مدتی به سبب عدم رسیدگی به وضعیت روسازی در زمان مناسب، خرابی روسازی گسترش یافته و با گذشت زمان هزینه های سنگینتری را به کارفرما تحمیل می کند. اولویتبندی پروژههای نگهداری راه و انجام آنها در زمان مناسب نه تنها به بهبود وضعیت روسازی راه بلکه می تواند به اقتصادی کردن سرمایهگذاریهای صورت گرفته در پروژههای نگهداری راه و بهینه کردن بودجههای اختصاص یافته کمک کند . در این مقاله سعی داری م با معرفی و بکارگیری نرم افزار HDM- 4 در مدیریت روسازی راه و با توجه به آن که استفاده از این نوع نرم افزارها می تواند به جمع آوری اطلاعات و پردازش آن کمک کند، روش نوین و جهانی را برای مدیریت و نگهداری راه های کشور ارائه دهیم . برای این منظور یکی از کاربردهای این نرم افزار که عبارتست از اولویتبندی پروژه های راه با ارائه مثال کاربردی معرفی شده است تا بتوان از آن به عنوان الگویی در اجرای پروژه های نگهداری بهره برد . در این راستا جمع آوری اطلاعات از زیرساخت های راه و حمل ونقل کشور با استفاده از تکنولوژی های جدید ضروری است.

کلیدواژه ها

اولویتبندی پروژه- استاندارد نگهداری راه- آنالیز چرخه عمر- گزینههای سرمایهگذاری

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.