بررسی روشهای مختلف دفع پسماند های خطرناک صنعتی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در کشاورزی، محیط زیست و گردشگری
- کد COI اختصاصی: AETCONF05_122
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1200
نویسندگان
عضو هییت علمی، دانشگاه تهران، دانشکده محیط زیست
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران دانشکده محیط زیست
چکیده
مواد زاید خطرناک به مواد زاید جامدی اطلاق می شود که بالقوه خطرناک هستند و باعث ایجاد یک خطر جدی برای زندگی انسانها، گیاهان و حیوانات می شوند. پسماندهای صنعتی را می توان به دو دسته پسماند معمولی وپسماند ویژه صنعتی تقسیم بندی کرد. پسماند معمولی یک صنعت خطر آنی برای محیط زیست و سلامت انسان ندارند در حالیکه پسماند ویژه صنعتی شامل پسماندهای خطرناک و غیر خطرناک می شوند. پسماندهای خطرناک صنعتی دارای خواص سمی ، بیولوژیکی ، واکنش پذیری ، رادیواکتیویته ، قابل احتراق و انفجار هستند و عدم بی توجه به آن میتواند خطرات زیان باری برای انسان و طبیعت ایجاد نماید. همچنین، نگهداری و جمع آوری، حمل و نقل و دفع غیر بهداشتی پسماندهای خطرناک صنعتی باعث آلودگی آب ، خاک و هوا می گردد. تولید پسماندهای خطرناک در مراکز صنعتی بسیار بیشتر و متنوع تر از سایر مراکز تولید پسماند ویژه میباشند، بنابراین شناخت ، بیخطرسازی ، نگهداری و جمع آوری ، حمل ونقل و دفع آنها به طریق بهداشتی الزامی می باشد . هدف از این مقاله شناخت خطرات پسماندهای صنعتی ، ذخیره سازی ، نگهداری و جمع آوری ، حمل و نقل ،بی خطرسازی ، بازیافت ، تصفیه و در نهایت دفع پسماندهای مختلف صنعتی خطرناک مطابق با استاندارد ها و مقررات بین المللی ، ملی می باشد.کلیدواژه ها
پسماند صنعتی، پسماند خطرناک ، جمع آوری و حمل ونقل ، بی خطرسازی، تصفیه و دفع و استانداردمحیط زیستمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.