برآورد ارزش اقتصادی تالاب های سه گانه هامون و تالاب انزلی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی نقش حسابداری،اقتصاد و مدیریت
- کد COI اختصاصی: AEMCNF01_022
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 884
نویسندگان
کارشناسی ارشد علوم محیط زیست، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران -
استادیارگروه محیط زیست، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران -
چکیده
ارزش گذاری منابع زیست محیطی به منظور رصد مسیر رشد اقتصادی، تشکیل حساب های ملی سبز و استفاده در تحلیل اقتصادی پروژه های سرمایه گذاری شکل گرفته است. دارایی های زیست محیطی، منجر به عرضه کارکردهای سالانه ای می گردند که ارزش این دارایی ها، تابعی از ارزش کارکردهای سالانه آن می باشد. ارزش گذاری دارایی های زیست محیطی به منظور همگنی با حساب های ملی سایر کشورها می بایست در قالب دستورالعمل مشخصی انجام شود که دستورالعمل سیستم تلفیقی حساب های اقتصادی و زیست محیطی بر این اساس تدوین شده است. محدوده مطالعاتی تالاب های سه گانه هامون و تالاب انزلی دارای اکوسیستم مرتعی، اکوسیستم جنگلی و اکوسیستم تالابی(دریاچه ای) می باشد. دیدگاه ارزش گذاری سرمایه های زیست محیطی این سایت بر اساس برآورد خسارت های وارده است. بر اساس برآوردهای انجام شده ارزش دارایی های تالاب های سه گانه هامون و انزلی در شرایط پرآبی معادل85/8574 میلیارد ریال و ارزش سالانه کارکردهای اکوسیستمی معادل745/865856 میلیارد ریال می باشد. بنابراین، دارایی های موجود در تالاب سه گانه هامون و تالاب انزلی توانسته اند، نرخ بازدهی85/16 درصد به طور سالانه را ایجاد نمایند.کلیدواژه ها
برآورد ارزش اقتصادی، تالاب های سه گانه هامون ، تالاب انزلیمقالات مرتبط جدید
- روش های مستقل تامین منابع مالی شرکت ها مطالعه موردی تعاونگران استان کرمان
- اندازه گیری درجه وابستگی رشد اقتصادی ایران بر محیط زیست و منابع طبیعیتجدیدناپذیر
- استراتژی بهینه سازی پرتفو به روش کلی با چارچوب نظام مند
- Investigating the perceived risk of online shopping during the Corona outbreak (Instagram case study)
- بررسی نقش گیمیفیکیشن، خلق دانش و جهت گیری کارآفرینانه در عملکردشرکت (مورد مطالعه: کارکنان بیمه آسیا مشهد)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.