بررسی تاثیر قدرت بازاریابی حسی و رضایتمندی بر تعهد مصرف کننده در قصد خرید آنلاین

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت،حسابداری و اقتصاد دانش بنیان با تاکید بر اقتصاد مقاومتی
  • کد COI اختصاصی: ACONF03_752
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 623
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پروانه قلی پور

دانشجوی کارشناسی ارشد، مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، قزوین، ایران

مرتضی عظیمی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی، دانشگاه کار واحد خرم دره، قزوین، ایران

فاطمه کریمی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بین الملل، دانشگاه کار واحد خرم دره، قزوین، ایران

چکیده

امروزه، در این محیط متلاطم با تغییرات سریع باید شیوه نگاه به بازار، محصولات، مصرف کننده ها متمرکزانه نمود. در این میان به این رویکرد جدید بازاریابی حسی توجه خاص مبذول شده است. بازاریابی حسی یک فرایند شناسایی برآورد نیازها و علاقه های مصرف کننده به روش سودآور که بر رضایت، اعتماد و وفاداری مشتریان تاثیرگذار است. به مدیران و دست اندرکاران توصیه می شود برای افزایش وفاداری مصرف کننده ها محیطی لذت بخش با استفاده از تکنیک های حسی مانند پخش موسیقی، بوی خوش، لمس محصولات و رنگ مناسب، ایجاد کنند. به طوری که حواس پنج گانه مشتریان را تحریک و محصولاتی با ویژگی های حسی مناسب تولید نمایند. جامعه آماری پژوهش شامل دانشجویان و مشتریان فروشگاه های اینترنتی می باشد.از نظر، هدف کاربردی و به لحاظ روش پیمایشی است. از روش نمونه گیری تصادفی ساده و ارسال پرسشنامه ها به مشتریان الکترونیکی به طور تصادفی انجام استفاده شده و الفای کرونباخ محاسبه گردیده که شامل 300 نفر می باشد. داده ها از طریق روش معادلات ساختاری و لیزرل تحلیل شده اند. نتایج تحقیق حاضر بیانگر آنست که متغیرهای تجربه احساسی و هیجانی ، رضایت بر تعهد مصرف کننده در قصد خرید آنلاین تاثیر مستقیم دارند. براساس نتایج این مطالعه، فرضیات تایید شده اند.

کلیدواژه ها

بازاریابی حسی (تجربه احساسی، تجربه هیجانی)، رضایت، تعهد، قصد خرید آنلاین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.