مرور مقایسه ای و تحلیلی بر مدل های توسعه نرم افزار

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت،حسابداری و اقتصاد دانش بنیان با تاکید بر اقتصاد مقاومتی
  • کد COI اختصاصی: ACONF03_732
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 702
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهره چناری

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران،

مرتضی رضایی زاده

دانشیار گروه آموزش عالی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران، عضو هیات علمی وابسته دانشگاه لیمریک ایرلند

بهار بندعلی

دانشجوی دکتری مدیریت آموزشی، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دانشگاه شهید بهشتی

چکیده

در دنیای رقابتی امروز، سازمان ها و شرکت های مختلف برای پاسخگویی به مسایل و حضور در دایره رقابت بایستی دایما در حال تغییر و پاسخ دادن به اقتضایات محیط داخلی و خارجی خود باشند. فعالیت های سازمانی در این سازمان ها تغییرات زیادی کرده است. یکی از مهم ترین و البته رادیکال ترین این تغییرات، توسعه جهش گونه نقش فناوری در اجرای فعالیت های روزانه و بلندمدت سازمان ها می باشد. از آنجایی که نرم افزارها در همه فعالیت های سازمانی از جایگاه ویژه ای برخوردارند، باید فرایندی را برای توسعه آنها جهت پاسخگویی به مسایل و حضور در شرایط رقابتی بازار جهانی مورد استفاده قرار داد. لذا فرایند توسعه نرم افزارها موضوعی اساسی برای نرم افزارهای امروزی به شمار می آید. این فرایند چارچوبی برای تعیین دقیق نیازمندی ها، طراحی، ساخت و آزمایش سیستم نرم افزار است. برای توسعه نرم افزارها مدل های مختلفی ارایه شده است که هر مدل دارای مزایا و معایب خاص خود است؛ اما همه آنها دارای اهداف مشابهی چون ارایه یک محصول با کیفیت در سریع ترین و ارزان ترین راه ممکن می باشند. مقاله حاضر تلاش می کند تا ضمن معرفی الگوهای توسعه نرم افزار، بر مبنای روش مقایسه ای، به مقایسه ویژگی های این مدل ها بپردازد.

کلیدواژه ها

نرم افزار، مدل های توسعه نرم افزار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.