نقش فناوری های نوین مالی و تاثیر آن بر بانک ها
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت،حسابداری و اقتصاد دانش بنیان با تاکید بر اقتصاد مقاومتی
- کد COI اختصاصی: ACONF03_467
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3729
نویسندگان
دانشجوی دکتری، گروه مدیریت کارآفرینی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
استادیار، گروه مدیریت، واحد شهر قدس- شهریار، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
چکیده
روند پرشتاب تحولات جهانی در حوزه فناوری، نظام بانکی کشورها را تحت تاثیر قرار داده و لزوم نوآوری در عرصه خدمات فناوری مالی را نیز بیش از پیش پر رنگ کرده است. یکی از مباحث تقریبا جدید مبتنی بر فناوری که ارتباط نزدیکی نیز با استارت آپ ها دارد، تحت عنوان سرمایه گذاری های انجام شده در بخش تکنولوژی های نوین مالی یا به اختصار شرکت های فین تک مطرح می شود. ورود شرکت های فین تک به عرصه رقابت با بانک ها، بسته به نوع رابطه آنها، می تواند از سویی از نقش و اهمیت بانک های امروزی بکاهد و از سوی دیگر به آنها کمک کند خدمات بهتر، سریعتر و ارزان تر به مشتریان ارایه نمایند. بنابراین بانک ها می بایست متناسب با استراتژی های داخلی خود تصمیم بگیرند که شرکت های فین تک را تهدیدی برای عملیات خود بدانند یا فرصتی مغتنم. در این مقاله، علاوه بر ارایه تعریفی از شرکت های فین تک و بررسی روند رشد آنها در سال های اخیر، به نقاط قوت و ضعف آنها در مقابل بانک های سنتی اشاره شده است. همچنین، خدماتی که معمولا توسط این شرکت ها ارایه می شود و مهم ترین عوامل استفاده و یا عدم استفاده از این خدمات توسط جامعه نیز مورد بررسی قرار گرفته است. در نهایت، ضمن بررسی رابطه بین بانک ها و شرکت های فین تک، بهترین و موثرترین شیوه این رابطه نیز پیشنهاد شده است.کلیدواژه ها
شرکت های فین تک، استارت آپ، فناوری های نوینمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.