تحلیل ارتباط خلق نقدینگی، محدودیت های سرمایه و سودآوری بانک های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت،حسابداری و اقتصاد دانش بنیان با تاکید بر اقتصاد مقاومتی
  • کد COI اختصاصی: ACONF03_433
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 769
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیروس نادری درشوری

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان

بهروز صادقی عمروآبادی

استاد دانشگاه آزاد اسلامی، واحد دهاقان

چکیده

شبکه بانکی کشور با توجه به نقش موثر و مهمی که امروز پول، بانک و بانکداری در رشد اقتصادی و اجتماعی جوامع ایفا می نماید، در زمینه رسیدن به هدف های کشور، وظیفه بسیار بزرگی را برعهده دارد و باید بکوشد که به نحوی موثر و ثمربخش در تحقق آرمان های جمهوری اسلامی ایران بیش از پیش سهیم باشد. هدف انجام این تحقیق بررسی ارتباط بین خلق نقدینگی، محدودیت های سرمایه و سودآوری بانک ها بوده و جامعه آماری مورد مطالعه این تحقیق، کلیه بانک های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بین سال های 1389 تا 1394 است. تحقیق حاضر از نوع ماهیت کاربردی و از نظر هدف از نوع همبستگی می باشد که پس از آماده سازی متغیرها با استفاده از نرم افزار اکسل و انجام محاسبات لازم جهت دستیابی به متغیرهای مورد نیاز جهت انجام تحقیق آزمون خود رگرسیون برداری (VAR) متغیرهای تحقیق برای تخمین مدل های اقتصاد سنجی با استفاده از داده های گردآوری شده از نرم افزار ایویوز استفاده شده است. طبق بررسی و نتایج بدست آمده، مقدار آماره F از سطح معنی داری، کمتر بوده که بر این اساس فرضیه اول تحقیق وجود رابطه بین ایجاد نقدینگی و محدودیت های سرمایه، فرضیه دوم تحقیق وجود رابطه ایجاد نقدینگی و سودآوری، فرضیه سوم تحقیق وجود رابطه بین محدودیت سرمایه و سودآوری را تایید و موید پذیرش فرضیه های تحقیق می باشد.

کلیدواژه ها

نقدینگی، محدودیت های سرمایه، سودآوری، بانک، بورس اوراق بهادار تهران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.