بررسی روند تاثیر واحد های اندازه گیر فازوری در بهبود تخمین حالت سیستم های قدرت

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: دوازهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: ISCEE12_270
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1815
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین عبداله زاده سنگرودی

دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباسپور

محمدتقی عاملی

دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباسپور

محمدرضا مشکوه الدینی

دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباسپور

چکیده

ورودی تخمین حالت در روش معمول و سنتی آن، اندازه گیریهایی از مقادیر ولتاژ، توانهای اکتیو و راکتیو ورودی به شین و یا توانهای عبوری از خطوط انتقال میباشد. با مطرح شدن واحدهای اندازه گیر فازور (PMU) ، بتدریج گرایش به استفاده از داده های این ادوات اندازهگیری در روند تخمین حالت در حال افزایش میباشد. در این مقاله تاثیر واحدهای اندازه گیری فازوری در بهبود روند تخمین حالت سیستمهای قدرت در سه مبحث بررسی خواهد شد. در مبحث اول، اصول و معادلات مربوط به تخمین حالت به روش معمول و در مبحث دوم، روند تخمین حالت سیستمهای قدرت با ترکیبی از واحدهای اندازه گیر فازوری و اندازهگیرهای معمول تشریح خواهد شد. در مبحث سوم روابط و معادلات ریاضی مربوط به تخمین حالت سیستمهای قدرت تنها با استفاده از داده های واحدهای اندازه گیر فازوری مطرح خواهد شد. سه شرایط فوق بر روی شبکه نمونه IEEE، 14 شینه مورد بررسی قرار گرفته، که نتایج این بررسیها نشان دهنده تاثیر چشمگیر این ادوات اندازهگیری در افزایش سرعت انجام محاسبات و دقت نتایج حاصل از تخمین حالت میباشد

کلیدواژه ها

تخمین حالت،روش حداقل مربعات، واحد اندازهگیر فازور،PMU

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.