شناسایی و رتبه بندی رویکردهای نوین بازاریابی در افزایش میزان صادرات فراورده های نفتی با استفاده از روش های تصمیم گیری چند معیاره فازی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت،حسابداری و اقتصاد دانش بنیان با تاکید بر اقتصاد مقاومتی
  • کد COI اختصاصی: ACONF03_190
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 790
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد نقیبی

استادیار گروه مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی، سلماس

مهرداد غیبی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی سلماس

چکیده

انتخاب یک رویکرد بازاریابی مسیله اصلی هر نوع فعالیت تجاری است. استراتژی مشخص می سازد که شرکت به کجا می رود و طریق رسیدن به مقصد چیست. رویکردهای نوین بازاریابی معمولا به معنی انتخاب یک بازار و تصمیم گیری درباره نوع کالا، قیمت و سیاست های مربوط به ترویج و توزیع آن کالا است که باید توسط شرکت مربوطه صورت پذیرد در حقیقت نوع و روش بازاریابی یک شرکت به منزله برنامه کاری آن جهت رقابت در بازارهای صادراتی موردنظر است لذا هدف این پژوهش شناسایی و انتخاب رویکردهای نوین بازاریابی و بررسی تاثیر بکارگیری این رویکردهای بازرایابی بر افزایش میزان صادرات فرآورده های نفتی در مطالعه موردی می باشد. پژوهش حاضر به لحاظ شیوه گردآوری داده ها و روابط بین متغیرها از دسته پژوهش های توصیفی و تصمیم گیری چند معیاره بوده و به لحاظ اهداف پژوهش از نوع کاربردی می باشد که به روش میدانی به اجرا درآمده است. جهت جمع آوری اطلاعات اولیه از پرسشنامه ای با پایایی و روایی تایید شده استفاده شد. در این پژوهش جهت بررسی داده ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS به تجزیه و تحلیل استنباطی داده ها پرداخته شده است همچنین به منظور انتخاب رویکرد نوین بازاریابی از روش تصمیم گیری چند معیاره تحلیل فراینده شبکه ای فازی استفاده شده است که در آخر نتایج حاکی از تایید فرضیه های پژوهش بوده و بهترین رویکرد بازاریابی انتخاب شده است.

کلیدواژه ها

رویکردهای نوین بازاریابی، تحلیل فرایند شبکه ای فازی، بازاریابی نرو، بازاریابی محتوایی، بازاریابی رابطه مند، بازاریابی الکترونیکی، بازاریابی پارتیزانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.