رتبه بندی فرایندهای حرارتی تولید انرژی از زباله با استفاده از روش مجموع ساده وزنی(SAW)

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی درعلوم و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ARSE01_226
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 388
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آرمان شاهنظری

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیزاسیون، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی، مشهد، ایران

عباس روحانی

استادیار گروه مکانیک بیوسیستم ، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی، مشهد، ایران

محمدحسین آق خانی

استاد گروه مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی، مشهد، ایران

محمدعلی ابراهیمی نیک

استادیار گروه مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی، مشهد، ایران

چکیده

در حال حاضر پیشرفت و توسعه کشورها باعث افزایش مصرف انرژی شده است. انرژی از جمله شاخص های پیشرفت کشورها محسوب می شود. رایج ترین شکل تولید انرژی از زباله، سوزاندن آن و تبدیل انرژی حرارتی حاصل از آن به انرژی الکتریکی است. این عمل، هم موجب کاهش حجم زباله می شود که از این طریق به کاهش معضلات زیست محیطی کمک می کند و همچنین باعث استفاده از منابع جایگزین انرژی را می شوند. مزایای این روش، تصفیه جریان زباله، از طریق از بین بردن تمام میکروارگانیسم هایی است که اگر در زمین دفع شوند می تواند منجر به بروز بیماری گردد. در این تحقیق، روش های حرارتی تولید انرژی از زباله جامد شهری مورد ارزیابی قرار گرفته است. شیوه جمع آوری داده ها به شکل پرسشنامه ای و همچنین از طریق بررسی منابع معتبر صورت پذیرفت. از روش مجموع ساده وزنی (SAW) برای شناسایی عوامل تاثیرگذار در انتخاب مناسب ترین فرایند حرارتی تولید انرژی از زباله استفاده شد. نتایج نشان داد سیستم های پلاسما، زباله سوز، گازیفیکاسیون و پیرولیز به ترتیب با امتیازات 0/291، 0/258، 0/244 و 0/205 در رتبه های اول تا چهارم قرار گرفتند.

کلیدواژه ها

فرایندهای حرارتی، روش مجموع ساده وزنی، تولید انرژی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.