بهبود پارامترهای قابلیت اطمینان در یک میکرو گرید هوشمند

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی درعلوم و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ARSE01_039
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1164
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی ستاری شوریده

دانشجو، کارشناسی ارشد برق- قدرت، گروه برق، دانشکده فنی و مهندسی، واحد تبریز, دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز, ایران

احد مختارپور

استادیار, دکتری برق- سیستم قدرت،گروه برق، دانشکده فنی و مهندسی، واحد تبریز, دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز, ایران

چکیده

یک ریزشبکه معمولا شامل مجموعه ای از منابع تولید پراکنده، سیستم ذخیره انرژی, بارها و سیستم های کنترلمی باشد که میتواند به صورت اتصال به شبکه و عملکرد جزیره ای مورد بهره برداری قرار گیرد. ریزشبکه دارایمزایای فنی و اقتصادی زیادی برای مصرف کننده و شرکت های تولید برق می باشد. شبکه های هوشمند توزیعنیرو، شبکه های به هم پیوسته دو سویه ای می باشند که در آن اطلاعات نقش بنیادی در فرایند توزیع انرژیایفا می نماید. توزیع هوشمند نیرو سامانه های مبتنی بر ترکیب فناوری اطلاعات و ارتباطات با توانمندی هایپردازشی رایانه ها و سیستم های الکتریکی می باشد. قابلیت اطمینان یک پارامترمهم درارزیابی کارایی وپایداریسیستم های قدرت می باشد در ارزیابی قابلیت اطمینان سیستم ها پارامترهای مهمی دخالت دارند مثل میزانذخیره چرخان در نیروگاه ها در خطوط انتقال، حلقوی شدن شبکه در بخش انتقال وتوزیع کنترل ولتاژ و کنترلمیزان وار شبکه . امروزه در کشورهای پیشرفته بازار رقابتی شدید دربخش ارایه انرژی بوجود آمده است یعنیوجود انرژی با کیفیت پایین در بازار دیگر جایگاهی ندارد. توازن این دو (مسایل اقتصادی و کیفیت خدمات ارایهشده) را محاسبات قابلیت اطمینان تعیین می کند. با توجه به اینکه در ریز شبکه های دارای تولیدات بادی وخورشیدی, سرعت باد و تابش خورشید نامشخص هست لذا عدم قطعیت در چنین سیستم هایی وجود خواهدداشت. با توجه به مطالب ذکر شده لزوم هوشمند سازی شبکه های قدرت و استفاده از تولیدات پراکنده در آنهاامری ضرروری میباشد. حرکت شبکه های قدرت به سمت ریز شبکه های هوشمند خواهد بود. هدف از اینتحقیق, نحوه انجام محاسبات پارامترهای قابلیت اطمینان در یک ریز شبکه هوشمند می باشد.

کلیدواژه ها

قابلیت اطمینان, میکروگرید, شبکه های هوشمند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.