بررسی نحوه هماهنگی عملکرد SFCL و UPQC در شرایط خطا
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی درعلوم و مهندسی
- کد COI اختصاصی: ARSE01_037
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 399
نویسندگان
دانشجو، کارشناسی ارشد برق- قدرت، گروه برق، دانشکده فنی و مهندسی، واحد تبریز, دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز, ایران
استادیار, دکتری برق- سیستم قدرت،گروه برق، دانشکده فنی و مهندسی، واحد تبریز, دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز, ایران
چکیده
با توجه به پیشرفت تکنولوژی, استفاده از عناصر الکترونیکی در حوزه شبکه های انرژی و افزایش کاربرد ادوات الکتریکی غیرخطی، اختلالات کیفیت توان در شبکه های انرژی بیش از پیش شده است. قابل توجه اینکه نحوه عملکرد عناصر الکتریکی حساس نیز، در مقابل این اختلالات بشدت متغیر میباشد. لذا لزوم بهبود کیفیت توان بیش از پیش شده است. ادوات متعددی جهت کنترل کیفیت توان وجود داشته که از آن جمله می توان به فیلترهای اکتیو سری و موازی اشاره کرد. فیلترهای سری جهت رفع مشکلات ولتاژ و فیلترهای موازی جهت رفع مشکلات جریان استفاده می شوند. برای جبران همزمان مشکلات ولتاژ و جریان در سیستم های قدرت، جبرانساز یکپارچه کیفیت توان معرفی شده است. این وسیله متشکل از دو فیلتر اکتیو سری و موازی است که به صورت پشت به پشت بهم متصل گشته اند و جهت رفع مشکلاتی مانند نامتعادلی و هارمونیک های ولتاژ بار به همراه جبران سازی هارمونیک های جریان منبع و اصلاح ضریب توان استفاده می گردند. با توجه به یکپارچگی شبکه های انرژی و افزایش متغیرهای حالت احتمال وقوع خطاهای متقارن و نامتقارن نیز در شبکه های انرژی افزایش یافته است. در واقع سیستم قدرت، شبکه بزرگ و پیوسته ای متشکل از واحدهای تولیدی و مصرف گوناگون است، لذا اختلال حاصل از یک بار غیرخطی به نوعی در کیفیت توان کل شبکه تاثیر خواهد گذاشت و عملکرد سایر مصرف کننده ها را کم و بیش مختل خواهد کرد. محدود کننده های جریان خطای حالت جامد اهمی, سلفی از جمله ادوات کنترل کننده جریانهای خطا در شبکه ها می باشند. در این پروژه هماهنگیه جبرانساز یکپارچه کیفیت توان با محدود کننده خطا به منظور ایجاد شرایط بهینه در موقعیت های خطا مورد بررسی قرار گرفته است. شبیه سازی سیستم نمونه در نرم افزار MATLAB صورت گرفته است. نتایج نشانگر توانایی روش پیشنهادی می باشد.کلیدواژه ها
جبرانساز یکپارچه کیفیت توان, محدود کننده جریان خطا, حفاظت سیستم قدرتمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.