مقدمه ای بر طراحی خانه تعزیه و آیین های دینیدر راستای توسعه ی گردشگری مذهبی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی یافته های نوین پژوهشی و آموزشی عمران معماری شهرسازی و محیط زیست ایران
- کد COI اختصاصی: IRCIVIL02_063
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 623
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه معماری، واحد مراغه، دانشگاه آزاد اسلامی،مراغه، ایران
استادیار و عضو هییت علمی گروه معماری، واحد مراغه، دانشگاه آزاد اسلامی، مراغه، ایران
چکیده
امروزه گردشگری مذهبی با همه اجزا و گونه های مختلف، به سبب، ویژگی های ساختاری و کارکردی بارز آن، توانسته است در متن گردشگری جهانی جای گیرد، به طوری که حوزه نفوذ آن سراسر جهان را فراگرفته است. به لحاظ موقعیت فرهنگی مذهبی خاص ایران در میان کشورهای دیگر، گردشگری مذهبی جای رشد و توسعه قابل توجهی در ایران فرهنگی دارد؛ به گونه ای که تنوع مراکز، آثار و ابنیه تاریخی و عبادتگاه های ادیان مختلف موجود در مناطق مختلف کشور، موقعیت ایران را در تمام دنیا کم نظیر کرده است. با گسترش روزافزون جمعیت و افزایش تفاسیر متعدد نسبت به تعزیه و روضه خوانی و هم چنین به دلیل محدود بودن منابع و فضایی جهت احیا و بازنده سازی این آیین دیرین مذهبی، تلاش در جهت پیدا کردن راه حل هایی برای اصلاح باورهای غلط و مذاهب وارداتی، افزایش کارایی این هنر دینی، ایجاد تالار و مرکز مطالعاتی منسجم با درون مایه ای از دانش، فهم و اطلاعات وسیع از تاریخ اسلام و منابع معتبر وقایع و رخدادهایی که می توان مراثی و مدایح و روضه های صحیح را از آنها استخراج کرد، تنظیم و آماده بهره وری نمود از اهداف مهم تحقیق است. این تحقیق بر مبنای مطالعات کتابخانه ای به روش توصیفی تحلیلی و تکیه بر اسناد مکتوب انجام گرفته استکلیدواژه ها
گردشگری مذهبی، تعزیه، آیین های دینیمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.