سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: ICESCONF05_042
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 295
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه روش های تاثیر خلاصی برایمپالس منعکس شده موج انفجار
چکیده مقاله:
در نظر گرفتن پدافند غیرعامل در سازههای نظامی، صنعتی، تجاری و مسکونی می تواند راهکار مناسبی جهت کاهش خسارات ناشی از وقوع انفجار باشد. پدافند غیر عامل همچنین می تواند به عنوان عامل بازدارنده تهدیدات و موجب پیشرفت پایدار جامعه باشد. بار انفجاری از جمله بارهای دینامیکی وارد برسازهها است که در چند دهه اخیر به علت افزایش حملات نظامی و تروریستی، در مطالعات تقویت سازه ها مورد توجه قرار گرفته است. لذا بارگذاری وجوه مختلف سازه به عنوان اولین قدم برای طراحی ایمن سازه در برابر بار های انفجاری، مورد اهمیت می باشد. یکی از مهمترین پارامترها در طراحی ایمن سازه، ایمپالس منعکس شده روی وجه می باشد. بسته به ابعاد وجه و تداوم بار انفجاری، اثر خلاصی ناشی ازمرزهای سازه ممکن است ایمپالس برگشتی وجه جلویی را نسبت به مقدار کامل منعکس شده پیش بینی شده توسط مدل انفجار استاندارد کاهش دهد . روش های متعددی جهت ارزیابی اثر خلاصی موجود می باشد. یکی از روش ها، روش UFC 3-340-02 است که مقبولیت گسترده ای دارد. یکی دیگر از روش ها، دستورالعمل های منتشر شده ASCE می باشد که برای کاربردهای صنعتی ارایه شده است. و همچنین یک مطالعه محرمانه قدیمی که قدمت آن به 1955 برمی گردد. گرچه این مطالعه در سال 1998 از حالت محرمانه بیرون آمد ولی به نظر می رسد جامعه مهندسی انفجار به آن بی توجه شده است. تمرکز این مقاله ارزیابی هر سه روش و مقایسهنتایج آن ها در برابر مجموعه ای از تست های انفجار با وزن های مختلف و ابعاد ساختمان به صورت کوچک شده می باشد. درنهایت نیز یک ارزیابی مقایسه ای با توجه به نقاط ضعف و قوت هر کدام از روش ها به عمل می آید.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICESCONF05_042 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/688897/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مسترشد، حسین و امینی مزرعه نو، مصطفی،1396،مقایسه روش های تاثیر خلاصی برایمپالس منعکس شده موج انفجار،پنجمین کنفرانس ملی مهندسی عمران،معماری و توسعه شهری پایدار،تهران،https://civilica.com/doc/688897
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، مسترشد، حسین؛ مصطفی امینی مزرعه نو)
برای بار دوم به بعد: (1396، مسترشد؛ امینی مزرعه نو)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی ریز ساختار و خواص مکانیکی اتصال آلیاژآلومینیوم 7075 جوشکاری شده به روش اصطکاکی دورانی
- ارزیابی رفتار سازه های ساندویچی تحت اثر انفجار زیر آب
- بررسی عددی اثر انفجار بر مخازن تحت فشار در زیرآب با استفاده نرم افزار آباکوس
- شبی هسازی عددی فرایند جوشکاری اصطکاکی دورانی درایو مستقیم لوله های AISI 4140 با استفاده از تکنیک مش ریزی مجدد
- شبیه سازی عددی انفجار زیر آب و تخمین موج شوک و اولین حباب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- کاربرد مخلوط سه جزئی مصالح سیمانی جهت بهبود دوام بتن
- راهنمای نصب پنجره های ساختمانی از جنس یو پی وی سی
- طراحی و اجرای پی ریز شمع در دکل های خطوط انتقال نیرو
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش سوم) بررسی تحلیلی آسیب شناسی از منظر شهرسازی - گزارش کارگروه معماری و شهرسازی
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.