بررسی مقایسه ای روشهای پوش اور مودال و سنتی در عملکرد قاب خشمی فولادی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی مصالح و سازه های نوین در مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: NCNMS06_124
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 655
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش سازه ، دانشکده - فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر،
استادیار گروه عمران واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران
چکیده
روشهای تحلیل پوش اور سنتی ، در کنار مزیتهایی که دارند دارای نواقصی نیز هستند. بهعنوان مثال، الگوی توزیع بار جانبی در این روشها طی فرآیند تحلیل ثابت باقی میماند. این شکل معمولا بر مبنای شکل مود اول سازه تعیین میشود. بهعبارت دیگر آثار سایر مودهای موثر بر پاسخ سازه، در فرآیند تحلیل لحاظ نمیشود. بر همین اساس محققان روشهای چند مودی را مطرح کردند. کاربردیترین روشی که برای تحلیل پوش اور چند مودی تاکنون مطرح گردیده است روش تحلیل پوش آور مودال ، میباشد. در این تحلیل سازه تحت الگوی بار منطبق بر شکلهای مود ارتجاعی سازه قرار میگیرد و بر اساس همین الگوی ثابت، بارهای جانبی تا رسیدن سازه به یک جابجایی معین، افزایش مییابند و سپس در انتها نتایج حاصل از تحلیل برای هر یک از مودها توسط روش مجموع مجذور مربعات کامل ترکیب میشوند. در این تحقیق، روش نوین آنالیز پوش اور مودال در مقایسه با روش آنالیز پوش اور سنتی در برآورد پارامترهای لرزهای سازه قاب خمشی فولادی مقایسه شده است. جهت ارزیابی دقت روشهای مذکور، نتایج حاصل از آنها با نتایج آنالیز تاریخچه زمانی غیرخطی مورد مقایسه قرارگرفته است. نتایج نشان داد استفاده از روش پوش اور مودال با مشارکت مودهای بالاتر باعث رسیدن به جوابهای دقیقتری نسبت روش تحلیل استاتیکی غیرخطی رایج میشود. بهطوریکه در برآورد حداکثر دریفت طبقات خطای روش مودال با مشارکت مودهای بالاتر بین 9 تا 33 درصد خطای حاصل از روش رایج در آییننامه میباشد.کلیدواژه ها
آنالیز استاتیکی غیرخطی، آنالیز پوش اور مودال، آنالیز تاریخچه زمانی غیرخطی، قاب خمشی فولادیمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.