مزایای طراحی بام سبزدرمعماری
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: چهارمین همایش ملی الگوی معماری و شهرسازی اسلامی
- کد COI اختصاصی: MEMARI04_037
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 357
نویسندگان
کارشناس معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحدمسجدسلیمان
مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جامع شوشتر گروه معماری
چکیده
امروزه ما شاهد ناپایداری و معضلات زیست محیطی و اقتصادی در بسیاری از کلان شهرها می باشیم . از آنجایی که در عصر حاضر مصرف انرژی و ضرورت استفاده بهینه از آن دغدغه اصلی بسیاری از جوامع میباشد، روی آوردن به فناوریهای نوین میتواند علاوه بر بهبود مصرف انرژی باعث کاهش هزینه ها در زمینه های مختلف شود. از جمله راهکارهای جدید، طراحی مناسب ساختمان ها میباشد به گونه ای که مصرف سوخت فسیلی را حتی المقدور کاهش دهد .در این زمینه، به منظور کنترل و بهبود چالش حاضر، میتوان به استفاده از بام سبز در ساختمان ها اشاره کرد. با بهره گیری از راهکارهایی چون بامها سبز می توان با طراحی در کنار طبیعت به جای مقابله با آن, به پایداری هر چه بیشتر معماری و شهر سازی معاصر و رشد و توسعه با اطمینان در حفاظت از محیط زیست رسید. و در این میان بام سبز که از فناوریهای زیست محیطی است و در سالهای اخیر به دلیل صنعتی شدن زندگی بشر در بسیاری از کشورهای جهان مورد توجه قرار گرفته است مطرح می شود که مناسب برای ساختمانهای مسکونی و اداری و مراکز و نواحی شهری می باشد و می تواند پاسخگوی بخشی از نیاز همیشگی انسان به صورت نوین باشند. روش اصلی مورد استفاده در این پژوهش, توصیفی- تحلیلی است و منابع تحقیق در این پژوهش, منابع کتابخانه ای می باشند.کلیدواژه ها
بام سبز، معماری سبز، معماری پایدار، توسعه پایدار،ساختمان سبزمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.