ریز ریخت شناسی کرک چندین گونه ی سیلن در ایران
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: نوزدهمین کنگره ملی و هفتمین کنگره بین المللی زیست شناسی ایران
- کد COI اختصاصی: BIOCONF19_300
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 433
نویسندگان
قطب تبارزایی موجودات زنده، دانشکده زیست شناسی، پردیس علوم، دانشگاه تهران
قطب تبارزایی موجودات زنده، دانشکده زیست شناسی، پردیس علوم، دانشگاه تهران
چکیده
مطالعه مقایسه ای ریز ریخت شناسی کرک بیست و چهار گونه از هشت بخشه سرده Silene انجام شده است تا تنوع بین گونه ای که ممکن است در شناسایی گونه ها و طبقه بندی زیر سرده ای مفید باشد، مشخص گردد. علیرغم مطالعات تاکسونومیکی گسترده در سرده Silene تاکنون اتفاق نظر همگانی در مورد مرزبندی این سرده به دست نیامده است. بنابراین مطالعات دقیقتر برای مرزبندی دقیق گونه ها ضروری است. در این پژوهش، بیست و چهار گونه از این سرده مطالعه شد تا صفات جدید برای مرزبندی گونه ها مشخص گردد. برای مطالعات ریز ریخت شناسی کرک به کمک استریومیکروسکوپ، سطح ساقه ها، برگها و کاسه ها از نظر تراکم کرکها، اندازه و نوع کرک پوش مورد بررسی قرار گرفت. ازسطح کاسه تمامی گونه ها با استفاده از میکروسکوپ الکترونی، عکسبرداری شد. دو نوع پایه ای از کرک ها شناسایی گردید: غده ای و غیرغدهای. کرک های ساده منشعب و غیرمنشعب دو نوع از کرک های غیر غدهای هستند. بر اساس این مطالعه، حضور و عدم حضور کرک- ها و نوع آنها، به خصوص در سطح کاسه، می تواند یک صفت تشخیصی باشد و در شناسایی برخی از گونه ها مفید واقع شود.کلیدواژه ها
ریزریخت شناسی کرک Silene ،Caryophyllaceaeمقالات مرتبط جدید
- بررسی خاصیت ضدبیوفیلمی ترکیب گیاهی ۱و۸-سینئول علیه آسینتوباکتر بومانی دارای مقاومت داروئی
- ابر دریاچه باستانی ری - مقدمه ای بر تغییرات سطح-حجم آب در طول زمان از دیدگاه مورفولوژی
- تاثیرنشانگ رهای غیرتهاجمی بزاق در تشخیص سرطان دهان
- بررسی میزان فراوانی بیماری فاویسم در کودکان زیر۶ سال در شهر بوشهر
- بررسی تاثیرپاالیندگی گیاه Salsola crassa بر کاهش آلودگیفاضلاب صنعتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.