بررسی مورفولوژی زبان اردک سر سفید (Oxyura leucocephala)
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: نوزدهمین کنگره ملی و هفتمین کنگره بین المللی زیست شناسی ایران
- کد COI اختصاصی: BIOCONF19_096
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 498
نویسندگان
دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تبریز
بخش آناتومی، گروه علوم پایه، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تبریز
دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تبریز
چکیده
اردک سرسفید عضوی از پرندگان است که به گونه ی O. Leucocephala تعلق دارد. مطالعه مورفولوژی زبان تطابقات مورفولوژیکی معنی داری را نسبت به شرایط مختلف محیطی از جمله تفاوت در عادات غذایی نشان می دهد. هدف از این مطالعه توصیف مورفولوژی زبان اردک سرسفید است. برای انجام کار از دو عدد اردک سرسفید که توسط نگهبانان حیات وحش، مرده پیدا شده بودند استفاده گردید. زبان این حیوانات مورد بررسی آناتومیکی قرار گرفت. زبان اردک سرسفید شامل ریشه، راسو تنه همراه با برجستگی های زبانی است. زبان به وسیله ی فرنولوم (لگام) به زیر منقار متصل شده است. طول کل زبان 4/9 سانتی متر بود. بطوریکه ریشه 0/6 سانتی متر، تنه 3/8 سانتی متر و راس آن 0/5 سانتی متر طول داشت. عرضزبان 0/6 سانتی متر در قسمت راس، 1/3 سانتی متر در قسمت منقاری تنه 1/2 1 سانتی متر در قسمت پشتی تنه و در قسمت ریشه هم بین 1/1 الی 1/3 سانتی متر تفاوت عرض وجود داشت. نتایج نشان می دهد، تغییر در ریخت شناسی زبان اردک سرسفید می تواند به خاطر سازگاری حیوان با نوع و عادات غذایی باشدکلیدواژه ها
اردک سر سفید، زبان، مورفولوژیمقالات مرتبط جدید
- بررسی خاصیت ضدبیوفیلمی ترکیب گیاهی ۱و۸-سینئول علیه آسینتوباکتر بومانی دارای مقاومت داروئی
- ابر دریاچه باستانی ری - مقدمه ای بر تغییرات سطح-حجم آب در طول زمان از دیدگاه مورفولوژی
- تاثیرنشانگ رهای غیرتهاجمی بزاق در تشخیص سرطان دهان
- بررسی میزان فراوانی بیماری فاویسم در کودکان زیر۶ سال در شهر بوشهر
- بررسی تاثیرپاالیندگی گیاه Salsola crassa بر کاهش آلودگیفاضلاب صنعتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.