فون عنکبوت های خرچنگی Thomisidae استان فارس
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: نوزدهمین کنگره ملی و هفتمین کنگره بین المللی زیست شناسی ایران
- کد COI اختصاصی: BIOCONF19_083
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1052
نویسندگان
بخش زیست شناسی دانشگاه شیراز، شیراز، ایران
بخش زیست شناسی دانشگاه شیراز، شیراز، ایران
بخش زیست شناسی دانشگاه شیراز، شیراز، ایران
چکیده
عنکبوت های خرچنگی شکارچیانی کمین کننده هستند که برای شکارگری تور نمی تنند. این موجودات نقش مهمی در کنترل بیولوژیکی آفات کشاورزی ایفا می کنند. این عنکبوت ها معمولا برای شکار در جایی پنهان میشوند، رنگ هایی فریبنده دارند و برخی در ظاهر از شکار خود تقلید می کنند. بسیاری از آنها که رنگ های روشنی دارند در وسط گل ها و یا نوک علف ها کمین می کنند، در حالی که برخی در برگ های در حال فساد، روی زمین و یا در شکاف سنگ ها به شکار می پردازند. با توجه به چک لیست عنکبوت های ایران تا به حال 47 گونه از 13 جنس در این خانواده از ایران گزارش شده است. این مطالعه به بررسی فونستیکی عنکبوت های خرچنگی در استان فارس می پردازد. نمونه ها ابتدا با روش های دستی، تور زنی، ضربه زنی به شاخه ها، و جدا سازی از برگ های در حال فساد جمع آوری شدند. روی هم رفته هشت گونه از شش جنس شناسایی شدند که دو نمونه آن برای فون عنکبوت های ایران جدید می باشد (در زیر با ستاره مشخص گردیده است). نمونه های جمع آوری شده به شرح زیر می باشند: Thomisus onustus O. Pickard-Cambridge, 1885, Thomisus zyuzini Marusik & Logunov, 1990, Thomisus unidentatus* Dippenaar-Schoeman & van Harten, 2007, Xysticus kaznakovi Utochkin, 1968, Xysticus striatipes L. Koch, 1870, Xysticus abramovi*Marusik & Logunov, 1995, Synema globosum, (Fabricius, 1775), Ozyptila tricoloripes Strand, 1913, Heriaeus sp. Simon, 1875,Monaeses sp. Thorell, 1869.کلیدواژه ها
عنکبوت خرچنگی، فون، فارس، گزارش جدیدمقالات مرتبط جدید
- بررسی خاصیت ضدبیوفیلمی ترکیب گیاهی ۱و۸-سینئول علیه آسینتوباکتر بومانی دارای مقاومت داروئی
- ابر دریاچه باستانی ری - مقدمه ای بر تغییرات سطح-حجم آب در طول زمان از دیدگاه مورفولوژی
- تاثیرنشانگ رهای غیرتهاجمی بزاق در تشخیص سرطان دهان
- بررسی میزان فراوانی بیماری فاویسم در کودکان زیر۶ سال در شهر بوشهر
- بررسی تاثیرپاالیندگی گیاه Salsola crassa بر کاهش آلودگیفاضلاب صنعتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.