اثر درمانی کندر در یک مدل موش صحرایی بیماری آلزایمر
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: نوزدهمین کنگره ملی و هفتمین کنگره بین المللی زیست شناسی ایران
- کد COI اختصاصی: BIOCONF19_015
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2639
نویسندگان
گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه اصفهان
گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه اصفهان
چکیده
کندر حافظه را در مدل های مختلف یادگیری بهبود می بخشد. با اینوجود، تاثیر آن در مدل های بیماری آلزایمر به طور وسیع بررسی نشده است. در این مطالعه اثر درمانی کندر در یک مدل بیماری آلزایمر القاء شده توسط تزریق داخل بطنی استرپتوزوتوسین بررسی شد. تحت جراحی استریوتاکس دو کانول راهنما در بطن های جانبی موش های صحرایی نر بالغ کار گذاشته شد. یک گروه استرپتوزوتوسین mg/kg 1.5 را به صورت دوطرفه در روز اول و سوم جراحی دریافت کرد. گروه دیگر مایع مغزی نخاعی مصنوعی دریافت کرد. چهارده روز بعد، یادگیری با روش یادگیری اجتنابی غیرفعال بررسی شد. چهار گروه از حیوانات، پس از آلزایمری شدن کندر mg/kg 50 یا حلال آن را به مدت 21 یا 42 روز پیدرپی دریافت کردند و سپس بازخوانی حافظه بررسی شد. استرپتوزوتوسین تعداد تحریکات مورد نیاز برای القاء حافظه کوتاه مدت را افزایش و مدتزمان تاخیری برای ورود به اتاق تاریک را به طور معنی داری کاهش داد. تزریق مزمن کندر به مدت 21 روز تاثیری بر پارامترهای یادگیری نداشت، اما تزریق آن به مدت 42 روز به طور معنی داری مدت زمان تاخیری برای ورود به اتاق تاریک را افزایش و تعداد ورودها به اتاق تاریک و مدتزمان توقف در اتاق تاریک را کاهش داد. نتایج نشان می دهند که کندر قادر است زوال عقل ناشی از آلزایمر به وسیله استرپتوزوتوسین را به صورت وابسته به زمان بهبود بخشدکلیدواژه ها
کندر، موش صحرایی، بیماری آلزایمرمقالات مرتبط جدید
- بررسی خاصیت ضدبیوفیلمی ترکیب گیاهی ۱و۸-سینئول علیه آسینتوباکتر بومانی دارای مقاومت داروئی
- ابر دریاچه باستانی ری - مقدمه ای بر تغییرات سطح-حجم آب در طول زمان از دیدگاه مورفولوژی
- تاثیرنشانگ رهای غیرتهاجمی بزاق در تشخیص سرطان دهان
- بررسی میزان فراوانی بیماری فاویسم در کودکان زیر۶ سال در شهر بوشهر
- بررسی تاثیرپاالیندگی گیاه Salsola crassa بر کاهش آلودگیفاضلاب صنعتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.