مقایسه صف در الگوریتم درایو با الگوریتم QOS,QASA,MDDR در شبکه های بین خودرویی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CEITS01_202
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 441
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه احمدی

گروه مهندسی کامپیوتر، واحد علوم و تحقیقات یزد، دانشگاه آزاد اسلامی، یزد، ایران

سید حسن مرتضوی

گروه مهندسی کامپیوتر، واحد علوم و تحقیقات یزد، دانشگاه آزاد اسلامی، یزد، ایران

وحید آیت اللهی

عضو هیات علمی، گروه مهندسی کامپیوتر، واحد تفت، دانشگاه آزاد اسلامی، تفت، ایران

چکیده

با افزایش حجم اطلاعات و نیاز کاربران به پهنای باند بیشتر، شبکه های بین خودرویی به عنوان بستری برای ارسال اطلاعات توجه پژوهشگران را به خود جلب کرده است. تکنیک توزیع چند پخشی داده مورد نظر برای گروه مشخصی از کاربران ارسال می کند. در واقع داده های مورد نظر را به صورت کارا به چندین مقصد که یک گروه چند پخشی هست می رساند. از جمله مزایای آن اتلاف کمتر پهنای باند و منابع، ایجاد موازی سازی در شبکه، کاهش بار فرستنده، کاهش ترافیک شبکه است. مشکل از هم گسیختگی شبکه ( پارتیشن بندی شبکه ) وقتی اتفاق می افتد خودرو ها ازهم دور باشد در نتیجه توزیع به صورت پراکنده و چالش های همچون ارسال نشدن پیام های هشدار برخورد به خودروهای که در محدود خطرناک هستند. در این راستا پروتکل درایو در زمینه توزیع چند پخشی کمک زیادی می کند در این پایان نامه الگوریتم درایو از لحاظ کاهش تاخیر و پارتیشن بندی شبکه با الگوریتم های دیگر مقایسه شده است. نتایج نشان می دهد نقشی که صف در الگوریتم ها مخصوصا درایو دارد وابسته به نوع داده ارسالی از گره فرستنده به گیرنده و فاصله و زمانی که برای دریافت انتخاب می کنیم و در نهایت زمان تاخیر به نوع طرح زمانبندی که با توجه به نوع داده ارسالی و زمان رابطه مستقیم دارد.

کلیدواژه ها

شبکه های بین خودرویی، پهنای باند، صف، MDDR ، QASA ، QOS

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.