نقش اینترنت اشیاء در توسعه زندگی بشر

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CEITS01_104
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 750
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا سجادی پور

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، دانشگاه آزاد اسلامی، سپیدان، ایران

فاطمه رنجبر پاریزی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، دانشگاه آزاد اسلامی ، سپیدان، ایران

عرفانه نوروزی

گروه مهندسی کامپیوتر واحد سپیدان، دانشگاه آزاد اسلامی، سپیدان، ایران

چکیده

عنوان این پژوهش اینترنت اشیاء است. عامل اصلی فراهم آوردن این الگوی امیدوارکننده، ادغام چندین فن آوری و راه حل های ارتباطی است. شناسایی و ردیابی تکنولوژی، سنسورهای سیمی و بی سیم و شبکه های محرک، پروتکل های ارتباطی پیشرفته ( مشترک با نسل بعدی اینترنت)، و هوش توزیع شده برای اشیاء هوشمند مناسب ترین آنها می باشند. همان طور که به راحتی می توانید تصور کنید، هر سهم جدی برای پیشرفت اینترنت اشیاء لزوما باید در نتیجه فعالیت های توام انجام شده در زمینه های مختلف دانش ، مانند ارتباطات راه دور، انفورماتیک، الکترونیک و علوم اجتماعی باشند. دیدگاه های مختلفی از این الگوی اینترنت اشیاء گزارش شده و بررسی تکنولوژی ها را قادر می سازد. چیزی که مشخص است این است که جامعه پژوهشی هنوز با مسایل عمده ای مواجه می شود.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیاء، سیستم های RFID، محاسبات فراگیر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.