بررسی دلایل تاخیر در مدیریت ساخت و اجرای پروژه های سیلوهای فلزی استان خراسان رضوی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ACUC03_083
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 453
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سروش شیروانیان

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه عمران، مدیریت ساخت، واحد بافق، دانشگاه آزاد اسلامی، بافق، ایران

بابک تشکری بافقی

عضو هییت علمی، گروه عمران، مدیریت ساخت، واحد بافق، دانشگاه آزاد اسلامی، بافق، ایران

محمدرضا عطایی

استاد مدعو، گروه عمران، مدیریت ساخت، واحد بافق، دانشگاه آزاد اسلامی، بافق، ایران

چکیده

اهمیت غلات بویژه گندم به عنوان یکی از اساسی ترین و استراتژیک ترین کالاها و به تبع آن سیلوها به عنوان انبارهای ذخیره سازی این محصول، بر کسی پوشیده نیست. از طرفی سیلوها نقش عمده ای در جذب نوسانات عرضه و تقاضا و در نتیجه قیمت گندم دارند و همچنین هزینه های سالیانه چند صد میلیارد ریالی حمل و نقل مضاعف گندم ناشی از کمبود سیلوهای ذخیره سازی است، بنابراین احداث سیلوهای نگهداری گندم در مناطقی که دارای توجیه اقتصادی کافی و مناسبی است. مورد نیاز می باشد. اگر بهره برداری از پروژه ها با تاخیر مواجه شوند، ضمن اتلاف سرمایه های ملی، برخی از آنها توجیه فنی و اقتصادی خود را از دست خواهند داد. عوامل تاخیر دهنده پروژه های عمرانی در سطوح ملی و استانی شبیه هم بوده و صرفا در مقدار و یا رتبه آن تفاوت های جزیی مشاهده می شود. جهت پیشگیری از تجربیات ناموفق پروژه های انجام شده قبلی، سعی می گردد تا نسبت به شناخت عوامل ایجاد تاخیر در پروژه های عمرانی بپردازیم. متولی احداث پروژه های سیلوی های فلزی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 ( استان خراسان رضوی) هستند، در این بخش به صورت موردی پروژه های ( نیشابور، تربت حیدریه، قوچان، بینالود، سبزوار) مورد مطالعه و بررسی قرار می گیرد.

کلیدواژه ها

سیلوهای فلزی، تاخیرات، کمبود منابع اعتباری، استان خراسان رضوی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.