تاثیر استفاده از مواد افزودنی نانو (زایکوسویل) بر رفتار تراوش از هسته رسی سد خاکی (مطالعه موردی سد سیلوه)
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ACUC03_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 738
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران خاک و پی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه
استادیار گروه مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه
چکیده
آنالیز تراوش در سدهای خاکی یکی از مهم ترین مسایلی است که در صورت عدم توجه به این مهم، عوامل مخربی چون نیروی تراوش و بوجود آمدن فشار آب حفره ای، پایداری سد را مورد تهدید قرار می دهد. در این راستا استفاده از روشی برای اصلاح خصوصیات مهندسی مصالح بدنه یا پی با کمترین هزینه و بهترین نتیجه همواره مورد توجه محققین قرار گرفته است. لذا بررسی تاثیر مواد آب بند از جمله ماده آب بند زایکوسویل راهکارهای مناسب و جنبه نوینی در صنعت سدسازی ایجاد خواهد کرد. در این تحقیق به بررسی تاثیر زایکوسویل بر نفوذپذیری خاک مورد استفاده در هسته سد سیلوه در مقیاس آزمایشگاهی و عددی پرداخته شد. بدین منظور ابتدا نفوذپذیری مصالح ریزدانه تهیه شده از محل قرضه سد با افزودن درصدهای مختلف زایکوسویل به توده خاک مورد بررسی قرار گرفت. سپس به کمک نرم افزار Geo studio تاثیر استفاده از نانو مواد زایکوسویل بر تراوش از بدنه سد تحت تاثیر درصدهای متفاوت مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که مقادیر دبی نشتی سالیانه با تغییر درصد زایکوسویل موجود در هسته تغییر چشمگیری می کند.کلیدواژه ها
سدخاکی سیلوه، مدلسازی عددی، تراوش، زایکوسویلمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.