تجزیه و تحلیل روش های آنالیز تاخیر مبتنی بر پنجره ها در برنامه ی Easy Plan و ارایه ی چهارچوب انتخاب مناسب ترین روش انالیز تاخیر

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: مجله ی مهندسی عمران شریف، دوره: 32، شماره: 4
  • کد COI اختصاصی: JR_SJCE-32-4_026
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 563
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجید پرچمی جلال

استادیار دانشکده ی معماری، دانشگاه تهران

محمود گلابچی

استاد دانشکده ی معماری، دانشگاه تهران

الهام یوسفی

کارشناسی ارشد دانشکده ی معماری، دانشگاه تهران

چکیده

یکی از مهم ترین مشکلات در پروژ های ساخت، بروز تاخیر در اجرا و بهره برداری پروژه است که اغلب باعث ایجاد ادهایی میان کارفرما و پیمانکار می شود این موضوع برای عوامل درگیر در پروژه پدیده یی حایز اهمیت است وجود روش های مختلف انالیز تاخیر، این اهمیت را دو چندان کرده و این موضوع جدال برانگیز است در این پژوهش ابتدا به معرفی و مقایسه ی کلی روش های موجود آنالیز تاخیر در پروژه ها پرداخته شدهست و سپس روش های مبتنی بر پنجره ها که نسبت به سایر روش ها به عنوان رو شهای با دقت بیشتر شناسایی شده اند. با بررسی نمونه موردی در برنامه ی Easy Plan نتایج حاصل از هر روش تجزیه و تحلیل و با هم مقایسه شده اند. روش های مبتنی بر پنجره ها تا حدودی مشابه اند، ولی تفاوت های نیزدارند و برخی نتایج حاصل از آنالیز اناها متفاوت است نتایج حاصل از این پژوهش محدودیت های هریک از روش های مذکور را نشان میدهد و به تحلیل گر در انتخاب روش انالیز کمک می کند.

کلیدواژه ها

برنامه ی Easy Plan، پروژه های ساخت، روش های انالیز تاخیر ، روش های مبتنی بر پنجره ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.